De-ale mele, din nou

Dimineața, putin AC/DC, ar merge o ciocolată caldă dar nu am și îmi este lene să mă duc până la magazin. Zi de duminică, presa online mă dezgustă dar din obișnuință o citesc, fiind parte din ritualul de trezire. Black Ice, se aude acum la mine în difuzor, mie lene, prea lene să mă duc să beau și apă chiar dacă mor de sete și probabil aștept sfârșitul lumii, nici eu nu știu.

Tot în dimineața asta îmi curge și nasul ca un robinet, sunt puțin amețit și plictisit. Probabil mai stau puțin în casă și o să ies pe afară să îndeplinesc niște sarcini pe care mama a binevoit să mi le amintească de cum m-am trezit, să nu cumva să plec și să nu-mi fac treaba. Se apropie și examenul pentru permis, încă nu știu data dar în curând, poate l-oi lua, adică eu sper dar să vedem dacă mi-l vor da… Am de gând să-mi iau și mașină, un opel corsa în patru uși, două e nașpa, prea iritant să stai să te dai jos să intre/iasă ăla din spate… Azi, ziua de azi va trece foarte greu, m-am plictisit încă de dimineață deci până diseară mă voi urca pe pereți.

Acum vă las, o să mă duc să chem pe Speedy să-i dau mâncare și să-l las săși facă somnu de felină (doarme cam toată ziua, în pat, pe spate, răscrăcit și cu gâtul strâmb).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *