De-ale mele

O zi caniculară. Azi a fost cea mai insuportabilă zi din campania RCS&RDS pe Ploiești, ne-am topit mergând din casă în casă la propriu, tălpile se lipeau de asfalt ca și guma de mestecat de pantaloni.

Sunt de două săptămâni la RCS&RDS și astăzi mi-a intrat și salariul pe card, nu mult dar pentru aceste două săptămâni, în plus am semnat și ceva contracte și mi-am mai dezvoltat puțin calitățile de convingere și abilitatea de a vinde un produs/ serviciu. Salariul nu este mare dar cu tot cu comisioane ajunge la 800-1000 ron pe lună, chiar mai bine dacă depui efort, dar, căci există un dar am și alte avantaje și facilități cum ar fi faptul că am colegi super de treabă, șefa este apropriată de vârstă cu noi și ne permitem sp vorbim „la peltu” dacă scriu bine… Glumim pe seama unui coleg care nu poate pronunța bine litera „r” și ne amuzăm tare și cel mai important acumulez experiență pe poziția de Junior Sales, experiență în vînzări ceea ce se caută destul de mult și poate cine știe, voi avansa pe o poziție mai bună, vedem.

Mâine o voi lua de la capăt, voi merge iar din ușă în ușă și voi încerca să închei contracte, voi împărți pliante și voi lipi afișe. Voi mai scrie aici prin ce peripeți mai trec eu, prin ce cartiere ciudate și cu ce oameni frustrați mai vorbesc. Pe data viitoare

6 Responses to “De-ale mele”

 1. Laurentiu spune:

  Pe canicula asta e destul de greu sa alergi dupa comisioane…salariul e unul decent..in toamna, daca ai ceva mai mult timp liber, o sa scoti mai bine!

  • MarinelPadurice spune:

   Laurentiu, salariul nu este tocmai ok, dar experienta in vanzari va ajuta mai incolo. Cat despre toamna, nu cred ca ma va prinde in tara. Vedem, eu sper sa plec.

   • Laurentiu spune:

    Da, am precizat ca este decent, asta daca tragi tare. Am facut si eu asta acum 2 veri, la Romtelecom dar nu s-a meritat…pierdeam mult prea mult timp si bani ieseau cat sa ii arunc pe una si pe alta. Ce pot spune, succes daca pleci afara…eu unu’ n-am ganduri de genu’, am reusit sa dezvolt putin ce aveam in plan si lucrurile merg ok si aici.

 2. Alina spune:

  Gata, am scapat de canicula dar trebuie sa ne pregatim de ger.

 3. Zek spune:

  Sunt oameni rai care parca daca ii intrebi ceva zici ca iai injurat .. reactioneaza urat si sunt chiar si cartiere pline de oameni de astia, e meserie riscanta asta de o ai tu :))

 4. Desene Animate spune:

  Foarte bine ca ti-ai gasit de munca, mai greu in zilele noastre.Despre RCS/RDS ca,companie sunt foarte dezamagit , un an de zile am sunat (si nu exagerez) in fiecare saptamana cel putin sa reclam o neregula ( ba pica netu, ba se misca fffffff prost,etc.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *