Cyanogen Mod o noua infatisare pentu android

Acum doua luni, echipa CyanogenMod a anuntat ca a devenit o echipa de sine-statatoare, aceasta promitand ca va oferi n curand si un mod simplificat de instalare, permitand astfel oricarui utilizator interesat de incercarea uneia dintre cele mai celebre versiuni modificate de Android. Acum la doua luni de la anunt, acest instrument software este disponibil.

Bazat pe codul sursa Android,  CyanogenMod este o versiune a sistemului de operare Android care include multe  modificari. S-au facut optimizari de viteza, si extinderea suportului pentru standarde si codecuri, terminand cu aplicatii si modificari de interferenta.

Disponibil pe mai multe terminale mobile, Cyanogen Mod nu a fost tocmai simplu de instalat, noua companie intentionand sa schimbe acest lucru. Cyanogen Inc a anuntat ca aplicatia CyanogenMod Installer a fost aprobata de Google si este disponibila acum in Google Play. Aceasta necesita instalarea pe calculator a unei aplicatii desktop cu care va comunica, un cablu USB si un telefon compatibil cu CyanogenMod.

sursa foto: go4it.ro

sursa foto: go4it.ro

Procesul de instalare este foarte simplu, necesitand doar doua- trei apasari pe ecran, aplicatia deblocand boot loader-ul si obtinand acces administrativ root fara a necesita atentia sau interventia utilizatorului. Aplicatia, printre altele ofera si explicatii grafice pentru modul in care utilizatorul poate activa USB Debugging in cazul in care rutinele de instalare nu pot face singure acest lucru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *