Curentul Fashion si hainele de firma nu-s de mine

Salutare, suntem in Decembrie si asta este o luna a cadourilor asa ca ma gandesc sa scriu si eu pe aici despre haine, acestea fiind un bun cadou in cele mai multe cazuri.

Eu, nu sunt inebunit dupa haine, avand chiar foarte putine in garderoba si purtand din acestea doar pe cele care imi plac cel mai mult. Ma uit insa la altii, isi cumpara foarte multe haine pe care le imbraca odata sau de doua ori maxim, apoi le tin prin dulap sa le manance moliile. Avantajul meu este ca atunci cand imi cumpar haine le iau pentru a le purta zilnic sau aproape zilnic, imi gasesc foarte greu de imbracat pentru ca piata nu imi ofera prea multe lucruri pe gustul meu fiind foarte pretentios.

Nu imi plac hainele de firma si nu imi cumpar din magazin de haine originale pentru ca nu prea sunt pe gustul meu. Eu prefer hainele simple, fara inscriptii prea multe si mai ales fara sigle ale brandurilor de renume, fara brizbrizuri si buzunare mici si inutile peste tot. De cele mai multe ori imi gasesc de imbracat in magazinele Second Hand, haine din materiale de calitate care in opinia mea sunt mult mai ok decat ce gasesc in marile magazine cu haine de firma, lucioase si stramte.

Am vrut acum cateva zile de exemplu sa imi iau o pereche de pantaloni, m-am dus intr-un mall sperand sa gasesc ceva, in toate magazinele de acolo am gasit numai pantaloni extrem de tramti pentru „baieti”. Nu pot purta asa ceva pentru ca am si eu unele lucruri ce vor sa stea libere nu sa fie sugrumate…

Nu ma vad purtand pantaloni stransi pe picior, cu toate ca vad ca sunt la moda, in mall vazand multi tipi cu pantaloni ce par mai degraba de dama.

Ce-i drept am si eu cateva magazine de firma unde mai gasesc din cand in cand haine si pe gustul meu dar, sunt foarte putine si nu prea sunt in zona.

Nu sunt impatimit al curentului fashion, nu prea imi bat capul cu moda si imi gasesc foarte greu de imbracat, cred ca sunt putin defect sau inapoiat, de cele mai multe ori asa ma simt cand merg la cumparaturi si vad pantaloni cu fermuar pe fund… Ma intreb pentru ce specimen sunt facuti acei pantaloni, adica cine poarta astfel de pantaloni si pentru ce este acel fermuar acolo?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *