Cum si unde organizam un botez?

Botezul unui copil este un prilej de petrecere. Restaurantele din toata tara se bat in oferte care mai de-care mai bune in ceea ce priveste organizarea unui botez. Eu am terminat liceul cu profil de turism iar printre specializari am si pe cea de Organizator Banqueting, adica organizare botez, nunti, dineuri si alte evenimente.

Cand vine vorba de organizarea unui botez, sunt cateva lucruri de care se vor tinecont. Locatia restaurantului si decorul sunt doua dintre lucrurile importante, urmate de sonorizare dar si de capacitatea restaurantului.

organizare botez

Cea mai mare problema la organizarea unui eveniment este data de alegerea meniului, foarte multi aleg meniuri dupa ureche, netinand deloc seama de sfaturile angajatului restaurantului responsabil cu organizarea de evenimente. Eu va recomand sa tineti seama de sfaturile specialistilor pentru ca ei au trecut poate prin organizarea a zeci de evenimente, au o specializare la baza sfaturilor si nu are cum sa iasa rau.

Acestia vor sti intot deauna cum sa faca meniul astfel incat sa fie pe placul tuturor, cum sa combine mancarea astfel incat sa nu pice greu la stomacul nimanui, vor tine cont de diabetici si alte categorii de persoane cu probleme de sanatate. In organizarea botezului trebuie o atentie deosebita si in alegerea muzicantilor/ formatiei care va incanta urechile invitatilor, luminile si micile surprize sunt si ele elemente care fac parte din aceasta organizare.

Un botez poate fi organizat in aproape orice restaurant cu un numar de locuri decent, poate fi organizat si afara caci de cele mai multe ori copilul nu este tinut la toata petrecerea, el fiind tinut la caldura, protejat de conditiile de afara si zgomot.

De ceva timp la botezuri am vazut ca se practica bufetul suedez cu bomboane si prajituri, jeleuri si tot felul de dulciuri dar si bauturi, astfel invitatii pot merge cand doresc si se pot servi de la bufet cu orice doresc. Bufetele sunt de obicei incarcate si sunt pe gustul tuturor, avand nevoie de ospatari doar pentru servirea preparatelor la masa si evitand incarcarea meselor cu boluri cu dulciuri si sticle inutil.

Recomand organizarea botezului in locatii cat mai spatioase, bine luminate si de catre profesionisti. Voi pe la ce boteze ati fost? Pe unde au fost organizate si v-a placut atmosfera?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *