Cum sa te promovezi pe siteurile de anunturi. Unde e bine sa pui anunt?

Salutare, m-am gandit sa scriu putin despre publicitatea pe siteuri de anunturi, mai este ea o metoda buna de promovare? Pe ce siteuri sa mai adaugam anunturi pentru a ne face vazuti.

Publicitatea prin intermediul siteurilor de anunturi, era candva o metoda buna de promovare, este si acum dar diferenta intre astazi si acum cativa ani este necesitatea publicarii de anunturi pe o lista mult mai restransa pentru a fi vazuti. Acum cativa ani, era necesar sa iti publici anuntul pe zeci de site-uri de anunturi, aveam in pc liste cu sute de astfel de siteuri unde mai publicam anunturi. Astazi nu mai este nevoie de asa ceva pentru ca, au aparut marii colosi ai industriei de anunturi si oricine, va cauta mai intai pe siteurile colos sau pe google ce are nevoie.

Ce sunt siteurile colos?

Eu numesc site colos siteurile precum OLX si TOCMAI pentru anunturi generale sau AUTOVIT pentru anunturi din domeniul auto/moto.

Acum ceva timp trebuia sa pui acelasi anunt pe zeci de site-uri, acum este suficient sa te axezi pe aceste 3 siteuri in functie de ce vrei sa promovezi. Asadar daca vrei sa iti gasesti de lucru, sa vinzi o casa, sau o masina poti publica anuntul tau pe OLX sau TOCMAI, in curand doar OLX caci tocmai.ro a fost preluat de catre acestia.

Cum ar trebui sa public anuntul?

Anuntul tau trebuie sa fie unul concis dar detaliat, nu pui o poza si un vand bicicleta simplu, in anunt pui toate informatiile importante pentru bicicleta. Unii in anunt scriu simplu vand bicicleta pegas. Este gresit, eu in anunt as scrie…

De vanzare Bicicleta Pegas din anul…, culoare, tip cadru, producator cauciucuri din dotare, producator frane si alte informatii despre bicicleta. Astfel, facand un text detaliat pentru anuntul meu am mai mari sanse de a-mi vinde produsul.

Va recomand publicarea a mai multor anunturi diferite pentru acelasi produs, astfel veti avea mai mari sanse ca produsul sa fie vazut.

Dece sa alegeti doar marile siteuri de anunturi?

Pentru ca cele vechi, acele zeci de siteuri nu s-au dezvoltat si nu o vor face, in spatele marilor siteuri stau echipe intregi de specialisti SEO care fac ca anuntul tau sa fie vazut pe GOOGLE, astfel daca tu cauti bicicleta pe google iar primele 3-4 pagini au anunturi de pe olx si tocmai, degeaba mai ai anuntul si pe alte zeci de siteuri caci deja anuntul tau sta bine pe prima pagina prin intermediul colosilor din anunturi.

Cam asta am avut de spus astazi despre cum sa te promovezi pe siteurile de anunturi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *