Cum protejati displayul de iphone 6?

Pentru a proteja ecranul smartphone-ului iPhone 6 fara sa-i obstructionati designul, nu este necesar sa-l puneti intr-o carcasa.

Poate a nu va place sa folositi o carcasa de protectie pentru iPhone 6, dar stiti ca este un rau necesar. Eclipsand-i putin designul stiti ca puteti sa-l protejati mai bine si sa va bucurati de el timp indelungat. Cred ca sunteti de acord.

Sa acoperiti telfonul iPhone cu o carcasa poate parea ca si cum ati incerca sa infasurati in folie un scaun foarte frumos pe care il aveti in casa. Dar lucrurile nu stau chiar asa. Exista persoane care nu au agreat ideea folosirii unei carcase pentru iPhone-ul pe care il detin si nici nu se gandesc la o asemenea posibilitate. Dar acest lucru nu inseamna ca nu-si protejeaza telefoanele, ci doar ca nu aleg o metoda de protectie care ar ascunde complet liniile iPhone-ului, profilul sau lucios si finisajul impresionant marca Apple.

Exista pe piata o serie de folii de protectie, transparente care sunt gandite special sa va faca ecranul mai rezistent dar sa nu fiti nevoit sa renuntati la aspectul sau placut, ca atunci cand il inchideti intr-o carcasa mediocra. Aceste folii transparente sunt foarte usor de aplicat: Le desfaceti de pe suport si le aplicati direct pe ecran cu ajutorul degetelor. Asta este tot.

Avand o grosime doar de 0.2 mm, va dati seama ca sunt incredibil de subtiri pentru display. Este practic invizibil pentru ochi dar si la atingere.

Prin utilizarea unei folii de protectie pentru display iphone 6 veti inlatura aproape 90% din riscurile de a va deteriora ecranul original. Daca se intampla sa-l scapati din mana, telefonul are mai multe sanse sa reziste si sa ramana cu displayul intreg.

Iata deci ca nu este necesar sa folositi neaparat o carcasa de protectie pentru telefonul dumneavoastra, mai ales daca nu doriti sa renuntati la bucuria de a va afisa si a utiliza un dispozitiv frumos, cu un design extrem de atractiv. Mai mult, se pare ca apar pe piata si folii de protectie pentru carcasa din spate a smartphone-ului iPhone 6.

iPhone6 continua sa ocupe una din pozitiile dominante pe piata de smartphone-uri si inca exista cerere pentru el. Pana la urma folositi orice metode considerati mai utile si eficiente de protectie.

Cu toate acestea, trebuie sa va spunem ca indiferent de cat de mult v-ati proteja telefonul, oricand se poate intampla un accident neasteptat. O mica eroare, o secunda de neatentie si inevitabilul se produse. Pentru [inlocuire display iphone 6 va asteptam in service gsm smartmobitel

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *