Cum poti castiga bani cu un blog? Iti spun eu cum!

Salutare, in articolul precedent va povesteam despre cateva metode prin care puteti face bani pe internet. Astazi va voi prezenta metoda prin care puteti face bani cu un blog.

Bani pe net

Cum poti face bani cu blogul tau?

Mai intai de toate va trebui sa ai un blog, un blog pe care sa publici destul de des, macar de 2-3 ori pe saptamana. Daca la inceput va fi mai greu nestiind ce sa scri, apoi va deveni ceva foarte simplu, ajungand sa asterni in articole ganduri, idei si propunerile tale. Iti poti face un blog nisat, de exemplu un blog despre flori unde sa scri articole legate de cresterea si intretinerea florilor, poti face un blog cu sfaturi medicale, un blog de moda etc. te limiteaza doar imaginatia in alegerea temei.
Fa-ti un blog in jurul unui subiect pe care esti stapan sau fa-ti un blog general pe care sa scri orice. Blogurile se pot face gratuit pe wordpress, blogger si alte platforme de blogging dar eu le recomand pe acestea 2. Blog se mai poate face si cu bani, bani ce se dau pentru achizitionarea unui domeniu si a hostului.
Ce este acela un domeniu?
Domeniul este acea terminatie .ro.com, .eu, .net etc. iar hostul este serviciul care face ca site-ul tau sa stea 24/24 de ore online, sa poata fi vizitat de utilizatorii de internet.

Cum fac bani cu blogul meu?

Pentru a face bani cu blogul mai intai trebuie sa il creezi, dupa ce ti-ai ales o nisa pe care sa o abordezi, vei incepe sa scri articole care sa fie citite. Apoi in decurs a mai multe saptamani, de obicei cam 2 luni de zile, vei dezvolta blogul si vei scrie pe el pentru ca acesta sa capete autoritate in online.
Dupa ce blogul a inceput sa caute autoritate, il poti inscrie pe retele de promovare precum e-advertising si blogmoney.
Acestea sunt doua retele pe care esti platit pentru a scrie articole. Sunt subcontractari prin intermediul carora cei ce vor sa isi promoveze afacerea intra in legatura cu bloggeri ce sunt dispusi sa scrie despre serviciile oferite de ei.
Bloggerului i se vor da niste cuvinte cheie si o ancora, in jurul cuvintelor cheie acestia vor trebui sa scrie articole care sa contina ancora data. Dupa scrierea articolului acesta va fi trimis spre validare iar dupa validare bloggerul va primi banii in cont.
Poti face rost de clienti si de pe forumuri de webmasteri, forumuri cu membrii pasionati de domeniul online ce vor sa isi promoveze siteurile prin linkuri si articole. Pe blog poti pune si linkuri in sidebar contra cost, astfel cel caruia ii plasezi linkul pe blogul tau va obtine autoritate in urma recomandarii facute de tine.
Asa poti face bani scriind articole sau prin vanzare de linkuri pe blog, in urmatoarele articole va voi vorbi despre afiliere, retele de afiliere si cum poti castiga bani din afiliere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *