Cum faci bani cu profitshare?

Salutare din nou, in seara asta sunt pus pe scris si ma gandeam sa mai scriu despre cum poti face bani pe net cu profitshare. In articole precedente am mai scris si despre e-advertising si alte retele cu ajutorul carora poti castiga destul de bine pe net.

In primul rand haideti sa vedem ce este profitshare.

Platforma profitshare este platforma de afiliere lansata in anul 2000 ca si platforma de afiliere a magazinului online eMag. Cu timpul aceasta platforma s-a dezvoltat si a ajuns o platforma de afiliere nu numai pentru eMag ci si pentru flanco, new residence, docVision, wallsticker, libris si multe altele.

Cu profitshare poti castiga sume considerabile de bani promovand produsele magazinelor partenere, ai o gama foarte larga de produse astfel incat poti promova produse de la electronice si produse cosmetice pana la masini si produse bancare, carti si produse pet shop.

Avand o gama larga de produse, este foarte usor sa gasesti potentiali clienti care sa intre pe linkurile tale de afiliat si sa cumpere, astfel tu poti lua comisioane de 3 pana la 25% in functie de campanie in urma vanzarilor produse. Secretul este sa promovezi cat mai multe produse, sa spui cate ceva despre fiecare caci „mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste pomana” se aplica si in afiliere.

Daca prezinti produsele, reusesti sa convingi oamenii sa cumpere si zilnic iti ocupi macar cateva minute pentru a prezenta macar un produs, este imposibil sa nu anjungi sa castigi de pe urma afilierii.

Afilierea este cea mai raspandita forma de castig online, de cele mai multe ori ne lovim de platforme fantoma de pe urma carora nu vom castiga niciodata insa, profitshare este poate cea mai sigura platforma de afiliere si este recomandata de catre toti utilizatorii experimentati de internet.

Eu sunt membru al profitshare de mai multi ani, sa tot fie 4 ani, am extras in nenumarate randuri bani de pe platforma, am facut si fac inca comisioane frumusele.

PS. Castigul online este direct proportional cu efortul depus si interesul acordat.

Pentru a castiga cu profitshare, urmariti campaniile care va dau comisioane de peste 10%, incepeti sa le promovati, convingeti lumea sa cumpere si va vor intra comisioane considerabile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *