Cum am gasit eu lenjerie pentru hotel, rapid si ieftin.

De putin  timp mama lucreaza in Pedeal la un hotel nou deschis, am fost si eu pe acolo si m-am inteles cu patronul foarte bine fiind un patron super ok. Acesta m-a rugat sa ii caut pe internet un site de unde poate cumpara niste lenjerii pentru hotel, fiind nou trebuie sa cumpere lenjerii noi pentru fiecare camera.

pilota-alba-640x480Dupa mai multe cautari am gasit siteul lenjeriihoteluri.ro, site pe care i l-am prezentat si dansului. Site-ul nu este unul foarte profi, din punct de vedere al designului insa serviciile oferite, sunt ireprosabile. Lenjeriile sunt din materiale de calitate, mare parte Bumbac 100% si termenul de livrare chiar si pentru comenzi mari este scurt.

Ce i-a placut patronului de la hotel, este faptul ca nu a mai trebuit sa piarda timp, in turism foarte pretios, umbland prin magazine de profil si dand zeci de telefoane pe la croitorii care se ocupa cu chestii generale si nu lucreaza tocmai profi. Apeland la internet si siteul gasit de mine, a economisit timp si a primit lenjeriile comandate intr-un timp scurt.

Comanda a fost pentru 34 de camere, camere mixte, mai exact cateva camere single si apartamente. Lenjeriile se potrivesc perfect paturilor din hotel, sunt facute ca si cum ar fi venit cineva sa ia masura patului si a croit lenjeria dupa acesta, servicii profesionale la pret avantajos pot spune.

Acum a vazut si seful mamei ce inseamna o cautare pe internet, unde poti gasi orice ai nevoie intr-un timp scurt fara a fi nevoit sa dai telefoane sau sa te plimbi din croitorie in croitorie. Pe langa lenjerii, pe site am mai gasit si fete de masa pentru restaurante, foarte multe modele si culori extraordinare.

Pentru o institutie care activeaza in turism, astfel de siteuri sunt o mina de aur, acestea pot rezolva problemele unui hotel sau ale unei pensiuni in timp scurt si pot oferi servicii de calitate fara multa bataie de cap si fara foarte multe hartii si avize. Eu sunt genul de om comod, cumparaturile mi le fac in mare parte online, inafara de hrana cumpar mai totul online deoarece nu imi plac magazinele, mai ales cele de haine, ma simt putin claustrofob intre rafturi cu manechine si haine si lume, nu sunt chiar in largul meu asa ca prefer sa cumpar din cateva clikuri. Poate in viitor nici nu vor mai fi magazinele traditionale si totul va fi comandat online printr-un sistem revolutionar de teleportare, asta daca imi permiteti sa visez si eu putin acum de dimineata, pana ce isi face cafeaua efectul.

Revenind la capitolul turism, recomand serviciile online destinate institutiilor ce activeaza in turism, iar turistilor le recomand cu incredere sa vina pe Valea Prahovei, de la Sinaia la Busteni si sa treaca putin spre Brasov in Predeal. Iar ca sfat practic, folositi cu incredere serviciile magazinelor online pentru a achizitiona orice, de la haine la aparatura electronica, orice produs nu va vine sau nu functioneaza ori nu va place din orice motiv, poate fi returnat fara probleme magazinului de provenienta.

Magazinele online sunt viitorul cumparaturile atat pentru oameni simpli cat si pentru hoteluri si pensiuni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *