Construction simulator 2015 un joc simplu cu cerinte prea mari din pacate

Ieri laptopul meu m-a dezamagit, am gasit si eu un simulator dragut cu utilaje de constructii in care ma pot plimba cu excavatoare, grifere, betoniere, si multe altele. Construction Simulator 2015 se numeste jocul dar se pare ca dezvoltatorii au omis putin optimizarea. Adica jocul cere prea mult de la laptopul meu si cu toate ca pe setari de grafica minime merge ok jocul, dupa cateva minute de joaca laptopul meu se opreste.

Ma scoate din minti cand face asta, vreau si eu un laptop decent pe care sa ma pot si juca atunci cand ma plictisesc. Ma scoate din minti pentru ca pot juca jocuri precum Sniper Ghost Warior 2 sau Call of duty Black Ops2 si nu pot juca un amarat de simulator….

Ma intreb daca astia de fac simulatoarele de constructii s-au gandit si ei sa foloseasca alte motoare grafice de constructie a jocurilor pentru a cere mai putine resurse draciile lor de jocuri. Am tot cautat o modalitate prin care as putea pune o placa grafica laptopului meu dar se pare ca odata ce placa lui grafica este ON BOARD asa va ramane, nu ii pot atasa nici-cum o placa grafica dedicata din pacate.

Acum, voi cauta o versiune mai veche a joclui, cu toate ca probabil nu este lafel de interesanta ca aceasta, fiind ultima….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *