Conduși de Curve, bunicute KGBiste, păpușari și marionete costisitoare

Hai să vorbim despre mamiferul Ponta, un specimen de la putere care reușește să-mi provoace nervi după o noapte de muncă, schimbul trei pentru un salariu cât de cât decent.

Citesc următorul titlu:

Ponta ar pregăti două mega-ministere: Ministerul Controlului şi Ministerul Fondurilor Europene

Acest titlu conține următoarea știre:

Victor Ponta ar urma să propună apariţia a două noi mega-ministere în viitorul Guvern: Ministerul Controlului şi Ministerul Fondurilor Europene, susţin surse din USL. Potrivit gandul.info, cei care vor conduce cele două structuri sunt consilierul premierului, Eugen Orlando Teodorovici şi europarlamentarul Ramona Mănescu.

Ponta ar pregati doua mega-ministere: Ministerul Controlului si Ministerul Fondurilor Europene

Ponta ar pregăti două mega-ministere: Ministerul Controlului şi Ministerul Fondurilor Europene
Foto: Mediafax

Noutăţile propuse de premierul Victor Ponta se referă la apariţia unui Minister al Controlului şi de un Minister al Fondurilor Europene, cu mai multă „forţă” şi „putere de decizie”. Un minister al Controlului a existat şi în timpul guvernării Năstase, el fiind condus la vremea respectivă de Ionel Blănculescu. Ministrul coordona Garda Financiară, Direcţia Vămilor, Inspectoratul de Stat în Construcţii, Garda de Mediu şi Corpul de Control al Guvernului. În cel de-al doilea minister, cel al Fondurilor Europene, vor trebui reunite toate autorităţile de management existente acum în celelalte ministere.

„Apariţia Ministerului Fondurilor Europene, ca unică instituţie decidentă în privinţa fondurilor europene, poate deveni realitate abia din 2014. Dacă ar exista în structura Guvernului după luna decembrie, ar trebui regândit rolul Ministerului Dezvoltării Regionale, care, probabil, ar trebui cuplat cu Ministerul Administraţiei”, au declarat surse din conducerea PNL.

Deci pe scurt acest nene, sclav al bunicuţei KGBistă doreşte înfiinţarea a două noi ministere în care probabil să-şi bage subalternii pupincuriști de pe lângă el. Aceste două noi ministere înseamnă noi mega-salarii de plătit de către noi, noi bani investiți de ordinul sutelor de mii de euro, noi scaune confortabile ocupate de burțoși disgrațioși.

De când a apărut chiorul acesta în peisaj, mă umple de nervi, este un fel de Dan Diaconescu fără televiziune. El spune și bate cu pumnul în masă că Băsescu a furat, a mințit, a înșelat, dar el ce a făcut?

Spune că el face, că drege dar de când este prim-ministru nu a făcut nimic concret, l-a suspendat pe băsescu sau cel puțin a încercat. Caută motive permanente să-l suspende pe Băsescu, să ajungă Antonescu la putere…

Nu înțelegeți greșit, nu îl simpatizez pe Băsescu, chiar și el îmi este disgrațios dar, spre deosebire de Ponta și Antonescu parcă nu este așa nesătul de putere, parcă nu trage chiar așa de rău cu dinții de post.

Antonescu eu îl văd ca pe un Hitler, Stalin, Ceaușescu, este însetat de putere, de îmbogățire și Ponta este un pupincurist, marionetă al lui Iliescu și Antonescu.

Pe ăștia nu îi doare frate capu de ce mâncăm noi, ei au ce mînca, au ce bea, nu au grija zilei de mâine, știu doar să se certe ATÂT!

În loc să colaboreze, se poartă precum niște CURVE (că doar asta sunt), la negocieri cu clientul. În cazul de față clientul este Uniunea Europeană, iar cei ce ne conduc curvele dornice de un oral pe ceva bani, pentru buzunarele lor bineînțeles.

În concluzie suntem conduși de curve, marionete și păpușari KGBiști, suntem manipulați de cei pe care îi plătim, suntem ținuți sub sedative, avem salarii egale cu alocația copiilor din alte țări, avem alocații egale cu bacșișul lăsat de o bătrânică gunoierului în alte țări, avem tehnologie la aceleași prețuri ca în alte țări dar bani IOCA.

Îi vedem zilnic trecând pe DN1 spre munte în coloane oficiale, îi vedem la evenimente BLINAȚI în aur, îmbrăcați în costume scumpe, venind cu limuzine, consumând pe banii poporului până nu îi mai țin picioarele.

Îi vedem trimițându-și copii la școală în alte țări cu pretextul că acolo este mai bine, pâi de ce nu faceți mă să fie și la noi bine?

Dau legi aiurea, doar să se afle în treabă, scumpesc tot, cer noi taxe, noi impozite, cer bani pe autostrăzi pe care nu le avem, se cred ECO dar uită de țăranul român care mănâncă ce cultivă.

Nu-i doare capu de mine, de tine sau de noi toți, sunt niște Proxeneți ce ne vând ca pe niște sclavi, ne îndatorează pe noi iar ei pleacă în vacanțe exotice.

Cât oare o vom mai duce așa?

3 Responses to “Conduși de Curve, bunicute KGBiste, păpușari și marionete costisitoare”

  1. stirileonline.net spune:

    Din nou nu am nici cel mai mic motiv sa merg la vot. Este acelasi lucru ca intotdeauna

  2. Andrei spune:

    Eu stau si ma gandesc de cele mai multe ori: chiar atat de inapti pot fi unii incat sa nu vada adevarul adevarat, ca sa citez pe cineva? 🙂 Pana cand trebuie sa ne mai facem rau?!

  3. Sandu spune:

    Curve masculine..nu as intra in eii…deci nu merg la vot!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *