Concurs it-sh.ro

cropped-logoCum in ultima perioada am castigat un concurs de la bitdefender si urmaresc in contimnuare tot felul de concursuri ce imi pot aduce castiguri, doresc sa va prezint un concurs organizat de un shop de calculatoare si componente SH de unde am mai achizitionat unele componente in trecut si intentionez sa iau acum un monitor.

Concursul este organizat de catre it-sh.ro iar pagina concursului si a regulamentului poate fi gasita la adresa http://blog.it-sh.ro/concurs-it-sh-ro/ . Premiile oferite sunt in valoare de 4000 de lei si constau in produse second hand, utile pentru oricine. Daca ar fi dupa mine, optez pentru premiul 2 ce consta intr-un sistem Desktop numai bun pentru un server si o imprimanta numai buna pentru printurile de zi cu zi.

Perioada desfasurarii concursului este 11Noiembrie- 30 Noiembrie urmand ca pe 5 Decembrie sa fie anuntati castigatorii. Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs este sa creati un articol in care sa scrieti un articol in care sa spuneti dece participati la concurs, ce ati dori sa castigati si la ce ati folosi premiul. Bineinteles ca puteti aborda si alte teme, potrivite siteului it-sh.ro

Dupa crearea articolului va veti inscrie in concurs prin lasarea unui comentariu pe pagina concursului cu Nume si Prenume, e-Mail si url-ul articolului cu care participati in concurs.

it-sh.ro mai mentioneaza pe pagina concursului faptul ca toate articolele vor fi postate si pe pagina lor de facebook ceea ce va aduce noi vizite. Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de like-uri dar se apreciaza creativitatea, implicarea in concurs, respectarea regulilor concursului dar si socializarea cu alti participanti si membrii ai paginii de facebook.

Este un concurs bun, ofera sanse de castig oricui isi pune „mintea la contributie” si degetele la treaba si face din cuvinte un articol demn de un concurs, concurs inseamna premiu, premiul inseamna un bun sau serviciu gratuit, un bun sau serviciu il poti folosi tu sau il poti face cadou unei cunostiinte sau unui necunoscut care are nevoie de el. Asadar spot la scris, cred ca voi participa si eu la concurs, momentan mi-am propus doar sa fac acest concurs cunoscut insa, ma atrage premiul 2, ar iesi un server extraordinar din acel sistem Desktop, plus ca am destul loc liber pe birou si acel calculator l-ar ocupa de minune.

Nu ratati concursul si inscrieti-va, nu aveti nimic de pierdut, pentru a castiva trebuie sa va implicati!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *