Concert trooper Busteni

În tren în gară în sinaia 2 ore și cam 20 de minute.
 
Ieri, am fost la concertul Trooper la Buşteni. Super concertul, distracție, oameni destul de mulți, frumos. Apoi am mers cu câțiva oameni la o bere iar apoi plecăm spre casă cu trenul personal de 21:23 care trebuia să ajungă în Breaza Nord la 22:19.
Merge până în Sinaia OK, staționează, coboară lumea și așteptăm să plece, 1 minut, 2, 3, 10, 20 ,30, o oră, o oră și jumătate, două ore, însârșit pleacă după 2 ore și mai bine de un sfert.
Acum vă voi povesti cum am petrecut acest timp stând în dughena aia de tren, care răta ca o toaletă publică după ce ai băgat o dinamită acolo jos….
Deci stau eu pe scaun, Nicu în fața mea. În dreapta 2 fete și un băiat (nu le-am reținut numele), ei vorbeau liniștiți acolo. Una dintre ele povestea celeilalte întâmplări din Japonia (probabil la facultate acolo, nu am întrebat-o). Și povestind ea acolo, ajunge la partea de cultură, mai exact la niște budiști (oameni ce au ca religie budismul, nu oameni pasionați de WC-uri). Și povestește că a fost la cineva care avea un mic altar în casă, un ceaun/ urnă cu cenușă și deasupra o poză cu bunicăsu. Imediat mi-aduc aminte o fază dintr-un film în care 2 budiști sfătuiesc pe un al treilea ce să-i facă la unu mort.
Dacă îl înmormânta, nu mai puteau să-l vadă, așa că unu a propus să-l incinereze, așa îl poate lua cu ei peste tot. Inevitabil m-a bufnit râsul, inevitabil isteric și necontrolat și tot inevitabil i-a bufnit și pe ei. Așa am intrat în vorbă cu ei și am discutat puțin pe tema asta, apoi altele…. Apoi ne plictiseam în tren, că na ce poți face într-un tomberon pe roți? (pogo, dar nu facem). Și eu plictisindu-mă îl întreb pe Nicu care era pe la ușă „Bă Nicule, trenu ăsta mai are locomotivă?” Apoi mă duc la ușă și tot eu îi răspund „Bă…. se vede ceva acolo”. Ne-a bufnit râsul pe toți.
Apoi mai stăm ce mai stăm, trece unu pe la geam care făcea cumva din gură de parcă ziceai că-și dă duhul, m-a bufnit iar râsul. După 2 ore și ceva mai exact la 00:03 se aude „Tă tă tă tăăăăă….. Trenul personal întârziat de la Brașov către Ploiești Nord” și mamă ne bucurăm.
00:07 Orgasmic, trenul se mișcă.
00:51 Ajung acasă, rupt de oboseală cu o întârziere de 2 ore și 20 de minute față de cum trebuia să ajung normal.
CFR…. Cretini Fără de Rușine, nici măcar nu ne-au anunțat că întârzie trenul, stăteam în el și așteptam să plece.
 

2 Responses to “Concert trooper Busteni”

  1. Rocksi spune:

    Mai adaug eu o perla zisa tot de tine, cand am ajuns in Posada: „Astia-s posedati, d-aia le zice Posada” 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *