Colecteaza Selectiv si poti fi PREMIAT!

În acest articol doresc să vă prezint o acțiune nobilă spun eu. Este vorba de acțiunea „Colectează Selectiv” , o acțiune cu un scop ecologic dar și cu premii care sigur vă va convinge să fiți mai atenți la modul în care depozitați/ aruncați (sau mai bine spus aruncăm deoarece este valabil și în cazul meu) deșeurile și/ sau resturile menajere.

Acțiunea se pare că este demarata de către ECO – ROM AMBALAJE S.A „cea mai importanta organizatie de preluare a responsabilitatii privind indeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje, fiind înfiinţată la sfârşitul anului 2003 de un grup de companii care activează în România şi care au luat iniţiativa implementării sistemului ”Der Grüne Punkt” – Punctul Verde, în ţara noastră.”

Eu ca blogger, ca om și ca persoană care este atentă unde aruncă o hârtie, transformându-și de multe ori rucsacul într-un veritabil tomberon am onoarea de a promova această campanie de astăzi, voi pune pe toate site-urile deținute sau administrate bannerul campaniei și voi încerca să promovez acțiunea pe cât posibil.

Astea fiind spuse mai este de menționat că puteți participa la acțiunea de colectare selectivă și nu degeaba, puteți câștiga diverse premii și chiar o mașină Ford KA. Deci acum să vedem motivele pentru care ai participa la așa ceva:

  • Colectarea deșeurilor selectiv
  • Protejarea mediului
  • dezvoltarea unui spirit eco (asta dacă nu îl ai)
  • asigurarea unui viitor curat
  • iar cel din urmă motiv și cel mai neînsemnat câștigarea de premii

Arată că te interesează.

Campania se desfasoara la punctele de colectare între 25 iunie si 28 iulie.

Pentru a putea vedea unde aveți centre de colectare selectivă în orașul vostru, vă voi pune la dispoziție harta oficială a campanie, click pe»» HARTA COLECTARE SELECTIVA.««

 

Alte date importante:

“punct de colectare” = containere galbene, albastre, verzi pentru colectare selectiva.
– Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deseuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Castigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie inscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899.
– Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899
– Lista oraselor care participa in actiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.

Participă, arată că ai bun simț și te interesează de soarta ta, a copiilor tăi și a naturii. Eu particip in cadrul Comandamentului judetean 2.0o Ploiesti.

One Response to “Colecteaza Selectiv si poti fi PREMIAT!”

  1. Laurentiu spune:

    In sfarsit o campanie mai serioasa…crezi ca va tine?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *