Colaborarea cu sanatatedinplante.ro

De ceva timp, cred ca mai bine de 2 ani ma ocup de site-ul lui Marin Constantin, producator de arbori si arbusti goji, aronia, pawlonia, mosmon, mur si altele in pepiniere proprii din Mogosoaia. Site-ul este www.sanattedinplante.ro, un magazin online pe care el isi vinde plantele. Eu administrez magazinul, am grija sa fie perfect functional si sa mai adaug lucruri noi, nu sunt expert in administrarea prestashop dar usor, usor invat de pe forumuri, cand ma lovesc de o problema dau o mica cautare pe google si incerc sa rezolv problema.

De pe urma administrarii am si beneficii, Marin ajutandu-ma in nenumarate randuri cand am avut nevoie… Este un ajutor reciproc.

Zilele astea vom incepe o campanie de promovare cu ajutorul e-advertising, pana acum am folosit intens google adwards, dar este nevoie de mai mult pentru a creste vanzarile. La capitolul vanzari nu sta rau, sta undeva la mediu.

Cat despre Marin Constantin, este printre primul care a avut curajul sa cultive goji in Romania, acum este antreprenor si da sfaturi oricui ii solicita, invata pe altii ce a invatat el de cand cultiva aceste plante.

Acum caut o solutie pentru facturare automata de pe site, momentan siteul emite factura proforma dar nu este ce avem noi nevoie.

De-a lungul timpului a aparut si in emisiuni televizate de pe TVR1, TVR2, Antena1, ProTV, KnalD dar si in presa scrisa.

Ultima aparitie este in ziarul libertatea in articolul „3 Culturi Profitabile”.

Va invit pe www.sanatatedinplante.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *