citind am dat peste un paragraf interesant

Hei, in seara asta m-am pus pe citit niste bloguri iar pe unul din ele am gasit un articol despre oameni si zodii. Un paragraf mi-a atras atenia din acest articol…

Adu-ţi aminte asta cînd încerci să convingi un Rac să renunţe la ceva ce îşi doreşte cu adevărat.El nu va lăsa niciodată uşor din mînă un lucru la care ţine foarte mult, fie acesta un prieten drag, un titlu, un statut social, sau o fotografie veche, ori o pereche de papuci vechi şi jumuliţi, cu talpa aproape tocită.

Aceste randuri imi descriu cumva personalitatea pentru ca nu stiu sa renunt la oamenii pe care ii iubesc sau la care tin, nu renunt nici la lucruri purtand un hanorac sau o pereche de incaltari poate si peste 2-3 ani aproape zilnic pana nu mai sunt bune de purtat.

Nu am treaba cu zodiile dar, in unele articole despre acestea gasesc cumva paragrafe care ma descriu.

Sunt Rac si se pare ca acesta este motivul pentru care nu pot renunta la cineva drag, motivul pentru care la mine un lucru tine pana nu mai poate fi purtat, o persoana ramane in suflet pana nu mai exista iar eu, eu pur si simplu sunt un vulcan de trairi, sentimente, frustrari, ganduri si am o imaginatie atat de bogata incat vorbind cu tine despre o intamplare dintr-un loc am tendinta de a vedea pe retina acel loc in detaliul cel mai mic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *