Sistemul CISS- Genial

De ceva ani, am o imprimanta pe inkjet. Astfel de imprimante sunt bune, o am pe a mea de 5 ani, dar, să-i faci refill te duce destul de mult ca și costuri. De ceva vreme mă gândesc să îmi achiziționez un sistem CISS
Sistemele  CISS sunt …. de-a dreptul geniale. Este defapt un sistem format din mai multe rezervoare de cerneală, care se atașează imprimantei. Cu un astfel de sistem poți face sute sau chiar mii de printuri, scoți „industrial”, printezi orice, de la simple texte la poze.
Astfel cu un sistem CISS nu-ți mai faci probleme de cerneală. Cu o sticluță de cerneală de 100ml tipărești cât ai tipări cu aproximativ 40-50 de cartușe normale, deci ieși mult mai profitabil cu un astfel de sistem.
 
Stând și studiind piața, în căutarea celui mai bun preț am ajuns la concluzia că la cissmarket sunt prețurile cele mai mici la astfel de sisteme. 
Mai mult ca sigur în următoarea perioadă voi plasa o comandă pentru a-mi asigura cerneala de care am nevoie, ținând cont că anul acesta voi avea de tipărit o mulțime de proiecte și referate pentru școală.
Recomand sistemul CISS din 3 motive:
  1. Simplu de instalat
  2. Calitatea textului imprimat este excelentă
  3. Cu acest sistem economisești enorm

În plus nu trebuie să îți faci probleme despre modul de instalare sau alte informații. Pe site, vei găsi tot ce ai nevoie, tutoriale video de instalare, poți comanda online și primești asistență prin telefon.

One Response to “Sistemul CISS- Genial”

  1. Dragomir Daniel Valentin spune:

    Intradevar cred ca este o varianta foarte buna acest sitem. In curand probabil o sa plasez si eu o cmanda pentru el. Abia astept sa il cumpar.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bail Bonds - Bookmarked your post to stumbleupon!... Great post. I subscribed to your rss....

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *