Cine sunt eu

Salut, ma numesc Padurice Marinel Sebastian, am 23 de ani si sunt un tip perseverent, obtin ceea ce imi propun si lupt pentru visurile mele. Sunt din orasul Breaza, judet Prahova. Sunt pasionat de lumea it si imi place sa conduc, la volan ma simt cel mai bine, am permis de conducere categoria B de un an de zile, un an in care am parcurs peste 40 de mii de kilometrii, nu sunt un sofer de weekend, conduc zilnic, pe cat posibil.

Sunt barbos, imi place barba mea chiar daca este mai greu sa imi gasesc  un job din cauza modului cum vad majoritatea barbosii, dincolo de aspectul meu sta totusi un tip muncitor, un om punctual care se tine de promisiuni, un om care isi respecta obligatiile, un om care considera ca orice schimbare incepe cu el.

Sunt acel om ce intretine atmosfera la munca, sunt omul pe care te poti baza la nevoie, sunt omul ce lasa loc de „buna ziua” pe oriunde trece.

Experienta mea profesionala:

Dupa terminarea scolii, am lucrat timp de 6 luni ca agent de vanzari in cadrul RCS&RDS. Apoi am lucrat o perioada de acasa, ma ocupam de promovare online si administrarea a catorva site-uri web si bloguri, apoi am plecat in Germania, Berlin a fost locul in care timp de 6 luni am lucrat pe santier, am renovat apartamente, am invatat o multime de lucruri noi. Cand am ajuns acolo nu aveam idee despre cum este munca pe santier insa, rapid m-am adaptat si am invatat sa renovez apartamente.

Ultimul job a fost in cadrul hotelului Roua din predeal unde am fost angajat ca receptioner dar, acolo ma ocupam de tot hotelul, mi-am folosit toate cunostiintele tehnice, cunostiinte de promovare, cunostiinte acumulate in scoala si am fost omul pe care il puteai pune ca Ospatar, Barman, Receptioner, omul pe care il trimiteai la banca, omul care facea aprovizionarea dar si instalatorul de servici, eram omul bun la toate si am ramas in relatii foarte bune cu angajatorul.

Ma adaptez usor si sunt un tip responsabil.

CV-UL MEU CLICK AICI