Cele mai tari jocuri pentru Android

Salutare, m-am gandit azi ca in categoria aplicatii android, sa scriu despre cele mai bune jocuri pentru android. Eu unu nu prea ma joc pe telefon dar uneori mai instalez cate un joc pe care il mai parcurg 2-3 zile pana imi trece cheful. Astazi va voi face o lista cu cele mai tari jocuri pentru android.

Need for Speed™ Most Wanted pentru Android. Un joc cu masini pentru uitilizatorii de peste 5 ani zic eu, pentru a putea sa controleze si masina cum trebuie insa se pot juca si piticii de 3 ani. Un joc destul de bun, cu o grafica „jmechera” pe care il puteti gasi foarte usor in Google Play.

Need for Speed™ Most Wanted – Aplicaţii Android pe Google Play

Bike Racing 3D pentru Android. Un joc cu motoare de teren, un joc in care te cateri cu motorul pe diverse lucruri, de la containere la rampe si multe altele. Si acest joc poate fi jucat de oricine fara prea mari retineri.

Bike Racing 3D – Aplicaţii Android pe Google Play

World of Tanks Blitz pentru Android. Un joc cu tancuri extrem de interesant. Copie a World of Tanks pentru pc este un joc are iti pune indemanarea la incercare si te fascineaza lipindu-te de tableta sau telefon.

World of Tanks Blitz – Aplicaţii Android pe Google Play

The Flintstones™: Bedrock! petru Android. Acesta este un joc pentru copiii in special. Un joc interactiv cu celebrele personaje preistorice Fred Flintstones si Barny.

The Flintstones™  Bedrock  – Aplicaţii Android pe Google Play

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *