Cele mai folositoare Aplicatii Android

Buna dimineata, azi m-am trezit cu o idee, ideea de a face un top de aplicatii android pe care oricine ar trebui sa le aiba in smartphone. Eu sunt un om care foloseste telefonul nu pentru poze si muzica, il folosesc pentru utilitatea lui, pentru apeluri si aplicatii de redactare, navigare, internet si mesagerie. Astazi va voi dezvalui ce aplicatii android folosesc eu zilnic pe telefonul meu, un telefon mediocru Allview a5 Duo, nu este un smartphone puternic dar eu imi fac treaba cu acesta sperand ca intr-o zi voi avea si eu un telefon „destept”.

cele-mai-bune-aplicatii-pentru-telefoanele-android-ilikeit-cu-george-buhnici_size1

Asadar, zi de zi folosesc cam urmatoarele aplicatii android:

Aplicatii Android pentru mesagerie

Pentru mesagerie folosesc aplicatia Messenger pe care vorbesc cu cei de pe facebook, o aplicatie extrem de utila cand nu vrei sa mai iei tot facebookul la mana pentru a vorbi cu cineva.

Folosesc WhatsApp pentru a vorbi cu prieteni de peste hotare sau chiar din tara, este o aplicatie extrem de utila atunci cand nu sti noul numar de telefon al unui prieten, aplicatia fiind conectata pe vechiul numar sau pastrandu-si contul chiar si pe numarul cel nou.

Aplicatii Android de birou

Aplicatiile destinate muncii de birou, sau activitatilor de zi cu zi precum cele de redactare, citire, evidente si calcule sunt la mare cautare printre utlizatorii de android. Eu folosesc aceste aplicatii pentru a-mi simplifica viata, pentru a tine evidente si pentru a mai citi cate ceva sau deschide cate un pdf de pe telefon.

Pe telefonul meu pentru a deschide documente create cu uneltele din suita Microsoft Office, documente de tip doc, pdf, xls,ppsx,docx folosesc OfficeSuite 8 + PDF Converter una dintre cele mai bune aplicatii android pe care o poate avea cineva in telefon.

Cu aceasta aplicatie nu numai ca poti deschide toate aceste fisiere pe care multi lucram zilnic in pc dar, poti chiar sa transformi un PDF in Word, Excel, sau ePub. Aplicatia poate fi descarcata din Google Play .

Aplicatii Android pentru navigare

Cand sunt la volan si am nevoie de un GPS, folosesc aplicatia WAZE o aplicatie extrem de utila care pe langa faptul ca te indruma la destinatie, te scapa si de radare, ambuteiaje, drum in lucru si altele. Am vorbit mai mult despre ea in acest articol.

Antivirus pentru Android

Ca antivirus folosesc Bitdefender, cel mai bun antivirus si imi place faptul ca in caz de pierdere sau furt al telefonului, pot localiza, bloca sau sterge tot din telefon. Este o unealta completa de aparare, este romaneasca si se pot gasi foare multe chei de licenta pentru el.

Aceste aplicatii vi le recomand pentru moment, voi reveni cu articole in care voi prezenta aplicatii android mai pe larg, luandu-le pe fiecare in parte. Ramai aproape si stai la curent cu cele mai utilizate aplicatii android in 2015.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *