Ceas eco pe baza de apa

ceas-eco-pe-baza-de-apaGrija pentru mediul inconjurator a devenit din ce in ce mai mare, iar o data cu aparitia si cumpararea acestor ceasuri ecologice pe baza de apa, devenim cu totii prieteni ai naturii. Majoritatea ceasurilor desteptatoare sau cele de birou functioneaza cu baterii sau electricitate, ceea ce implica bineinteles un consum de energie. Mai nou a aparut un accesoriu pentru masa sau birou prietenos cu mediul inconjurator si anume ceasul ce functioneaza pe baza de apa. Acest ceas nu are nevoie de baterii sau curent, el functioneaza numai cu ajutorul apei.

In ceea ce priveste principiul de functionare al acestui ceas, acesta este foarte simplu, ceasul este dotat cu electrozi care folosesc ionii din apa pentru a produce energie. Astfel nu mai este nevoie sa cumperi baterii, ci doar sa scoti capacelul si sa-l umpli cu apa, iar in felul acesta protejezi si mediul. Apa se schimba o data la 6-10 saptamani, iar in cazul cand se mai evapora din ea, se mai completeaza din cand in cand. Ceasul are o functie de memorie, aceasta retine ora in timp ce i se schimba apa si prin urmare nu mai trebuie sa-l programati din nou dupa aceea.

Ceasul are un aspect foarte placut fiind realizat din plastic care poate fi atat transparent cat si colorat. Carcasa are un indicator care va informeaza in legatura cu gradul de umplere cu apa. Data si ora sunt afisate pe un display LCD care insa nu le afiseaza pe amandoua ci trebuie sa le selectati pe rand.

In ceea ce priveste butoanele acesta dispune de doua cu ajutorul carora puteti seta ora si data. Totodata dispuneti si de un orificiu care are functia de reset.

Orificiul de umplere este prevazut cu un capac ce impiedica scurgerea lichidului mai ales atunci cand il rasturnati. Atunci cand orificiul este plin va dura aproximativ 6 saptamani pana veti fi nevoiti sa il realimentati.

Pentru ca afisajul sa aiba o vizibilitate mai mare va recomandam sa adaugati putina sare sau cateva picaturi de zeama de lamaie in recipientul cu apa al ceasului.

Aceste ceasuri care functioneaza pe baza de apa pot fi daruite barbatilor, colegilor de munca, sefului sau prietenilor. Ne-a fost de mare ajutor, deoarece este un cadou ieftin si inedit ce poate fi daruit oricarei persoane. Acest ceas este foarte util, practic si folosit de toata lumea, de aceea acum in preajma sarbatorilor de iarna, perioada cadourilor si atentiilor pentru cei dragi, acest cadou este cel mai potrivit in cazul in care vreti sa impresionati persoanele dragi de langa voi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *