Cea mai frumoasa statiune din Turcia

Ma intreb care este cea mai frumoasa statiune din Turcia. La cum sunt turcoaicele pe aici ma gandesc cum sunt la ele acasa, adica sunt unele chiar foarte dragute dar ascunse intr-un mister total, le vezi doar fata, atat, sunt misterioase dar au un ten, mama mia.

Asi mere putin prin Turcia, este o tara foarte frumoasa din cate stiu, turcii sunt cam dificili poate din cauza religiei dar si din cauza felului lor de a fi, sunt mai autoritari unii mai discreti iar altii pe fata. Aici in Germania turcii cred ca sunt cei mai raspanditi, sunt foarte multi si au o multime de magazine si butice unde gasesti tot ce vrei, mai putin carne de porc pe care noi romanii aproape o divinizam insa, alte carnuri sunt nelipsite. Imi plac si traditiile lor, m-am uitat putin pe net si chiar au o viata foarte condimentata. In rest ca oameni mi se par calzi, primitori fata de nemti care predomina sumbritatea, excentricul si se vad urmele nazismului inca, sunt foarte distanti unii.
Pe scurt mai spun doar ca intr-un viitor apropriat voi ajunge si in Turcia, doar pentru a vedea locurile si oamenii aceia, pentru a ma plimba prin pietele lor renumite in toata lumea si pentru a manca mancarea lor condimentata. Turcia este una dintre tarile care merita vizitate in  viata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *