Ce imi iau anul acesta de Black Friday

Salutare, dupa cum stiti si am mai spus si eu pe aici se aproprie vinerea neagra cunoscuta mai mult ca black friday sau vinerea reducerilor considerabile. Voi sunteti pregatiti de cumparaturi? Eu m-am pregatit si stiu cam ce vreau sa imi iau anul acesta, pe mine ma tenteaza o tableta dar si un ceas de mana, la tablete ma pricep, stiu cam ce vreau dar la ceasuri nu, asa ca stiudiez oferta si tot cautand am gasit unele ceasuri interesante.

Am gasit niste articole despre ceasuri de black friday 2014 din care m-am decis cam ce vreau sa imi iau. Nu sunt eu un purtator de ceas de mana, nu am purtat ceasuri, am un ceas printr-un sertar, este din titan, foarte gru si inconfortabil si zace acolo de ani de zile. Anul acesta m-am hotarat sa daruiesc un ceas si acum sa vad ce aleg, conteaza designul dar si greutatea si confortul oferit.

Sper ca anul acesta de black friday sa avem oferte bune, sa curga cu oferte reale caci in alti ani, din ce am vazut eu cam se umflau preturile reale si reduse erau in parametri normali, adica erau reduse doar cu vorba caci in realitate la multe produse erau preturi normale numai ca cele taiate erau defapt umflate. Eu pentru a vedea daca preturile intradevar sunt reduse, urmaresc cu 3 saptamani inainte produsele sa le vad oscilatiile de pret si pretul final in vinerea neagra, asa stiu daca intradevar cumpar ceva redus sau reducerile sunt defapt minciuni romanesti, pacaleli de vinerea neagra.

Mai sunt cateva zile si vedem ce va fi, sper ca prind si eu cate ceva anul acesta, macar un ceas si o tableta si sunt cel mai fericit, ma mai tenteaza si un casetofon auto cu port USB. Voi ce va cumparati anul acesta de black friday? La ce v-ati gandit?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *