Ce imi doresc eu pentru Romania.

 

Sunt luat la rost de un mosneag, un om ce si-a trait viata pupand in cur comunistii, un om ce vede 1% pusi la pensie dar uita de 30% mariri de taxe, unul ce se gandeste sa ia el pensie mare dar uita ca noi tinerii i-o platim. Sa va spun ce este cu poza de mai jos, astazi gandul anunta moartea unuia din PSD, unul dintre liderii partidului comunist modern a crapat, eu ma bucur insa un mosulica ma face mitocan pentru ca imi doresc o viata normala, un trai decent in Romnaia o tara fara corupti, hoti si comunisti.

Eu sunt genul de om care se intoarce la magazin sa isi plateasca cafeaua pe care din graba si neatentie a uitat sa o plateasca asta ca un exemplu, sunt genul de om care nu accepta si nu da mita de orice fel, sunt acea exceptie ce considera ca de la el pleaca totul, ce doreste ca de la el sa plece bunul simt si onestitatea.

Sunt satul de politica, sunt satul de oamenii ce aleg de 25 de ani comunisti, ce pun botul la o crestere de 1% a pensiei dar uita de maririle de taxe, cresterea TVA si multe altele. Uita de tara in care traim uita ca PSD-ul partidul ce a fost votat si revotat in nenumarate randuri aloca milioane de euro bisericii ortodoxe pentru a obtine simpatia batranilor si oamenilor ce refuza sa evolueze mintal. Eu nu vreau biserici in tara mea, eu vreau spitale moderne, vreau scoli in care sa fim educati, vreau intreprinderi in care sa muncim, unde sa ne castigam existenta, vreau pretul combustibilului decent ca de suntem o tara care are petrol dar care are preturi exorbitante la benzina si motorina.

Vreau o tara in care noi tinerii sa traim, sa muncim si sa nu ducem grija zilei de maine, o tara in care sa nu ma inbolnavesc din cauza stresului, sa nu ma stresez ca nu am ce manca maine. Vreau o tara in care oamenii sa gandeasca logic, sa evolueze nu sa astepte de la zei painea cea de toate zilele.

Cer prea mult batrane? Nu nu cred, in schimb inainte de toate sunt un tanar, am 23 de ani si sunt acel om care poate te ajuta sa urci in autobuz, te ajuta sa treci strada, iti repara instalatia electrica, iti tunde gazonul, iti aduce pensia la usa poate, iti face televizorul sa mearga, iti ofera posibilitatea de a folosi telefonul, iti aduce paine la magazin, iti plateste pensia batrane. Nu uita ca esti la mana mea cum parintii tai au fost la mana ta, nu uita batrane ca SI EU AM DREPTUL LA VIATA!

Am dreptul la o familie, la un loc de munca, la tratament modern, la educatie, toate acestea am dreptul sa am aces la ele in ROMANIA ca deaceea sunt roman. EU FAC PARTE DIN GENERATIA CE ISI CERE DREPTUL NU TACE DE FRICA!Gandul - BREAKING NEWS. Un important lider al PSD A MURIT

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *