Ce fac, ce zic, cum zic

Iar este duminica si iar este plictiseala, unde mai pui ca de cateva nopti nici macar nu mai pot sa dorm si sunt foarte irascibil. Ma tot gandesc cum sa fac sa imi iau masina, ce masina sa imi iau, mi s-a facut acum o oferta de la cineva care are sa imi dea de jumatate de an niste bani, un matiz, in locul acelor bani. Matizul valoreaza mai mult cu 100-200 de euro dar nu este problema mea asta. Cred ca voi accepta matizul, voi merge sa il vad si daca este in stare buna si functional cred ca il voi accepta.

In rest, nu stiu ce sa mai fac, ma plictisesc groaznic, luna viitoare s-ar putea sa plec inapoi in Germania dar pana atunci ce fac? Ce fac daca nu mai plec, adica nu este sigur, sa vad ce spun cei de acolo de la firma, daca mai mergem sau nu. Imi caut oricum un job, ma tenteaza ca sofer, sunt eu incepator dar nu si fricos, daca am condus un Opel Omega cu motor de 3.2 turbo pe benzina si hidramat, dece nu m-as descurca cu o masina mai mica sau o duba? Pana la urma tot volan are.

plictiseala11

Pana una alta, stau la caldura si ma gandesc sa mai deschid un site, dar sincer nu stiu pe ce domeniu, am vrut sa deschid unul pe asigurari, dar mi-am dat seama ca nu ma pricep sa scriu pe aceasta nisa. O varianta este sa dezvolt mai mult acest blog, m-as apuca sa scriu putin despre fashion, sa fac o categorie pe tema asta, am cateva articole pe aceasta tema si vad ca aduce ceva trafic, insa nu stiu cat de bine m-as descurca pe aceasta tema, nu prea sunt un impatimit al hainelor, nu prea imi place sa cumpar haine si sunt foarte pretentios, ca in general ma imbrac cu ce imi place mai mult, chiar daca pare ca „dorm in aceleasi haine”.

Ma gandesc ce este de facut si sa vedem cum o scoatem la capat.

Cred ca in zilele urmatoare imi voi lua un ghid mai bunicel de engleza, sa imi imbunatatesc engleza care momentan este undeva sub mediu, poate reusesc sa o invat mai bine sa ma pot descurca cu vorbitu ceva mai bine, daca plec iar imi va fi extrem de folositor sa o vorbesc ceva mai bine daca nu chiar cursiv.

In rest numai bine, ma gandesc ce sa mai scriu, mai caut subiecte de dezbatut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *