Ce cadouri mai prefera copii din ziua de azi?

Azi pentru ca tot am destule idei de scris, m-am gandit ca mai este putin si vine 1 iunie care cu totii stim ca este ziua copilului. Imi aduc aminte ca eu cand eram mic, abia asteptam luna iunie pentru ca mereu o incepeam cu primirea de cadouri caci era ziua copilului si o sfarseam la fel pentru ca pe 28 iunie era ziua mea.

Imi placea sa primesc cadouri cand eram mic, cu timpul aceasta placere s-a mai risipit, acum placandu-mi cadourile primite de la persoane importante pentru mine si mai ales cadourile spontane, fara nici un motiv.

pusculita_delfini_la_plajaAcum vreau sa vorbesc despre cadouri pentru copii, ce cadouri mai prefera copii si cat mai trebuie sa cheltuie parintii pentru a-i satisface pe cei mici. Cautand simplu pe google cadouri copii mi-am dat seama ca acestia nu prea mai prefera banalele maimutoaie, o ciocolata sau un elefant de plus…

Acum copii prefera tablete si telefoane scumpe, s-au dus vremurile in care copii vroiau doar o masinuta sau un animalut de plus, acum sunt mai dependenti ca noi de tehnologie, sunt inca de mici cu tableta in mana, sunt conectati la wi-fi inca din primul an de viata.

Se pare ca totul se invarte in jurul tehnologiei, totul acum se bazeaza pe viteza de conectare, pe mega biti si puterea procesorului, acum copii ne invata pe noi cum se foloseste calculatorul, tableta sau telefonul.

Ma uit uneori la copii mici care se joaca jocuri pe care eu nu le inteleg, fac scoruri record pe care eu nu sunt in stare sa le bat. Deja traim in alta era, s-au dus vremurile in care asfaltul era ring pentru sotron sau teren de fotbal, s-au dus vremurile in care raul era piscina comunala iar padurea era gradina perfecta. S-au dus toate acestea, au fost inlocuite de tablete si telefoane si ma uit ca astia mici nici nu stiu cum arata o gaina, un pui… Se sperie de o rama pe care eu o mai ofeream alora mai mici ca mine pe post de delicatesa…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *