Rezerva-ti locul pe litoral. Cazare litoral 2013

Vine iarna dar eu tot cu vara raman si imi permit sa va recomand un site pentru la vara. Mai exact un site unde va puteti uita de pe acum la oferte de cazare la vile si hoteluri. Deci oricine intra pe site gaseste hoteluri in eptun dintre cele mai bune, luxoase si oarecum ieftine. Acum logic, nu oricine isi permite o noapte macar la hotel dar, cum romanul ce castiga tot anul, sparge „o noapte la Mamaia”, ca de se intampla de obicei, cand este vorba de distractie este si gata.

Fara prea multa vorbarie site-ul de care va vorbesc eu este www.vileeforie.ro/neptun. Intrati si vedeti sau cum spunem noi romanii „clatiti-va ochii” cu ofertele hotelierilor si proprietarilor de vile din Neptun.

Una peste alta, suntem in Noiembrie, ce mai este pana in Mai, cand se va redeschide sezonul de distractie la mare? Cei mai multi petrecareti ce s-au distrat anul acesta pe litoralul romanesc, au facut rezervari inca de pana sa plece de pe litoral pentru viitorul sezon. Hotelierii deja viseaza la profitul de anul viitor asa ca, rezerva-ti locul la hotel si totodata locul la distractie cu prietenii.

De ce sa mergeti pe litoralul romanesc?

Pentru ca este acasa si pentru ca distractie ca la noi nu mai este la nimeni. Pentru ca fete ca romancele nu mai are nimeni. Pentru ca gustul micilor romanesti nu il mai gasesti la nimeni si pentru ca la noi Romanii distractia incepe in Mai si se termina in Septembrie pe cand, la straini distractia incepe in fiecare dimineata la 8:00 si se termina cel tarziu la 0:00. La noi distractia este 24 din 24, 7 zile pe saptamana, tot sezonul. Deci, hai la mare!

6 Responses to “Rezerva-ti locul pe litoral. Cazare litoral 2013”

 1. Andreea spune:

  Foarte buna ideea, asa numai bine se mai economisesc niste banuti.

 2. Alex spune:

  Cred ca acum e cea mai buna perioada sa iti rezervi cazarea pentru vara 2013. Preturile sunt mult mai bune. Deja sunt cu ochii pe oferte.

 3. Alexa spune:

  pfff..cand ma uit la frigul si ceata de afara parca nu imi vine sa ma gandesc ce o sa fac la vara ci mai degraba cum o sa trec de iarna si ce fac de revelion. Totusi e f buna ideea ta si in acest fel economisesti cativa banuti. Ceva idei pentru revelion are cineva?

 4. Andrei spune:

  Nu e cam devreme? Adica eu nu mi-am rezervat nimic nici macar pentru Revelion 😀

 5. Alexa spune:

  Nu stiu daca ati observat dat toti cei care am comentat la acest post avem nume de Andre-Andreea Alex-Alexa:)) mi s-a parut funny cand am vazut:D

 6. kamagra spune:

  Pai eu stiu pe unde-oi fi la anu’ pe timp de vara? Oi mai fi tot la locul de munca actual? Mi-or da liber, in caz ca schimb locul de munca? E adevarat, pacat sa ai idee de asemenea reduceri si sa nu iei atitudine… Multumesc pentru sugestie, deci…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *