Caut de muncă si am redeschis promovamromania.eu

Încep prin a spune că, caut din nou un loc de muncă. Da iar sunt pe căutări după ce am renunțat la RCS&RDS și după ce la Lavitex nu mai este treabă (nu sunt comenzi, stau acasă). Ce caut?

În special caut un post pe calculator ca operator pc și introducere date, sau într-un depozit al unui hiper market, asistent vânzări pe la Domo, Flanco, Emag, etc. Nu mă feresc nici de muncă mai grea, de muncă să fie atât timp cât salariul depășește cel puțin 800 de lei bani cash. Adică nu voi accepta un post cu salariu minim pe economie, impozitabil din care să nu rămân nici cu bani să-mi plătesc netul.

Deci una peste alta sunt în căutarea unui loc de muncă.

Pe lângă asta, mai învăț pentru ca data viitoare la examenul pentru permis să-l și iau, ieri am făcut 10 chestionare, din 10 nu am făcut nici unul cu mai puțin de 23 iar din asta am tras concluzia că la examen m-am grăbit ca prostul și am făcut doar 16, data viitoare voi fi chill, voi avea răbdare și mă voi gândi bine înainte să răspund.

Am redeschis promovamromania.eu, l-am reinventat și voi încerca pe cât posibil să-l aduc pe nișă, adică pe turism și promovarea țării, părților bune, pentru asta accept chiar și colaboratori (scriitori, fotografi) care să arate și ei ce este frumos în țară. Pentru a deveni colaborator va trebui să-mi trimiți un mail cu o solicitare pe marinelpadurice@yahoo.com în care să-mi spui și de ce vrei să faci asta.

Încă mai lucrez la site, îl voi face mai atrăgător și voi aduce zilnic conținut pe el iar în câteva luni sper să fie cât de cât vizitat.

Până una alta, mă pun pe treabă, mai cotrobăi prin minte după idei și încerc să-mi pierd timpul util.

One Response to “Caut de muncă si am redeschis promovamromania.eu”

  1. Andrei spune:

    Cam greu cu locurile de munca, mai ales in offline. de ce nu incerci ceva de acasa?!
    PS: Succes cu proiectul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *