Caut de munca in alta tara!

Salutare, iar stau degeaba in hotel, sunt singur, sunt un fel de caine de paza in cursul saptamanii si hamal in weekend. In weeknd fac detoate nu sunt doar receptioner, daca este treaba in restaurant sunt ospatar, sunt electrician, instalator si chiar bona uneori, sofer si PR.

Sunt om de baza ce sa mai, dar, caci exista un dar, imi caut de lucru, in alta tara si de cateva saptamani umplu de cv-uri peste tot unde gasesc un post interesant. Nu ma intereseaza tara atat timp cat nu este prin emirate, nu imi plac arabii si nu imi place desertul.

Sunt dispus sa plec in Germania, Norvegia, Irlanda, Danemarca, Croatia, Anglia, Austria, Elvetia oriunde as putea avea un salariu bun si as fi apreciat pentru munca depusa.

Acum stau si ma gandesc sa ies pe terasa hotelului sa fac putina curatenie, as iesi si as face dar nu prea am ce imi trebuie aici, insa voi incerca sa imprumut de la vecini niste unelte sa pot scoate niste buruieni.

In ultimele zile am mancat cam mult kinder bueno, imi place atat de mult incat doar in dimineata asta am mancat 7×2 vre-o 14 bucati.

Acum, daca sti pe cineva care poate oferi un loc de munca in strainatate, anunta-ma, sunt bun la toate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *