Cateva randuri…. indecis, imprecis, imprevizibil

Nu am mai scris de ceva vreme pe aici si acum mi-am facut putin timp sa scriu. In primul rand nu am uitat de ziua Cristinei ca in alti ani, la multi ani copile si tot ce-i mai bun. Am inceput orele de condus iar marti am examenul, imi este putin teama ca nu am mai condus demult si sunt ceva gen Titi Aur pe sosea…. Ii dau viteza fara sa vreau, soarele ma cam orbeste si nu prea vad semafoare si semne, gresesc aiurea, sunt un dezastru dar tot sper ca la examen sa fiu ok, sa nu am probleme si sa ma concentrez la ce am de facut.

In rest, astept telefon din Germania, nu stiu daca mai plec sau nu momentan, eu sper sa plec dar se pare ca dureaza cam mult si va trebui sa imi gasesc ceva de lucru pana una- alta pentru ca banii se duc si facturile vin gramada. Cred ca am cam exagerat si putin cu Cola zilele astea, am baut putin cam multa si nu prea este ok, am mai scapat de o raceala, cateva zile mi-a cam curs nasul dar se pare ca a trecut si acum este inregula, fara pastile fara nici un medicament tot a trecut.

Ma gandesc sa imi deschid un PFA dar nu stiu cat m-ar ajuta in conditiile in care aici in tara nu prea mai merge nimic si decat sa investesc degeaba, mai bine stau cuminte, la locul meu. Acum nu stiu, nu prea stiu ce voi face, am cam ramas fara idei sa vedem marti ce fac apoi voi pune situatia pe cantar si vad ce este de facut, pana atunci cu bine tuturor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *