Cateva randuri in ceas de seara

Inca o zi de munca a trecut, inca o plimbare cu bicicleta pana la Kaufland in seara asta…. Cred ca pana la urma o sa ma ia nemtii la bataie din cauza modului cum merg eu pe bicicleta. Ce este drept, sunt mai agresiv, virajele mai stranse le iau cu frana „taras”, opririle la semafor le fac des cu frana de fata si incremenesc astia cand ma vad pe roata de fata, ma mai strecor pe trotuar in viteza printre oameni, ador mersul pe bicicleta.

Sunt mai mereu cu castile pe urechi si ador sa ma plimb cu bicicleta si tare cred ca imi voi cumpara o cursiera, gasesc aici la 100 de euro, tare rau de tot. In rest astazi a fost mai odihnitor, am muncit mult dar m-am hidratat bine si am mancat destul, maine nu prea am idee ce voi mai face, daca nu vin materiale nu prea am ce face si asa ca probabil voi vopsi.

In rest sunt un pic nerabdator sa ajung acasa, mai ales acum ca stiu ca cineva ma asteapta sa vin. Imi este dor si de motanul meu paros, Speedy care cica s-a facut o putoare mai mare decat era, imi este dor cam de tot de acasa, sunt aproape 6 luni de cand sunt plecat si e greu tare. In rest este ok, de acum nu imi mai bat capul cu datoriile ce le aveam, sunt pe 0 cu tot si tare bine ma simt.

Pana una alta Cius si pe data viitoare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *