Cat vom mai rezista?

Ma intreb daca putem vedea si noi romanii de rand, factura vastului eveniment de la anuntarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Nationala, sunt curios cat am de platit pentru ca a behait el acolo precum popii in mijlocul a mii de pupincuristi. Acum chiar ma gandesc ca iese jegul asta presedinte dupa ce pentru cativa bani si o excursie moca la Bucuresti sute de pensionari il vad ca pe un zeu pe ochelarist. Si-a asigurat mii de voturi pentru ca, romanul sarac si prost, uita de cum o duce zi de zi si care ii da mai mult in campanie, poate fi el si retardat cu acte, pe el il voteaza. Nu se mai voteaza omul, se voteaza acum galeata cu ulei si faina, concertul cu artisti de sezon (aceia care canta doar la craciun, revelion, paste, inmormantari si campanii electorale). Ce am mai vazut, a spus raspicat ca e nepot de popa….. stim cu totii cum sunt popii in marea majoritate a cazurilor, deci ce sa inteleg, apeleaza la religie pentru a castiga, apeleaza la prostie, la infometare, la cele mai cretine mijloace pentru a obtine un fotoliu de presedinte.

Chiar as vrea sa se faca publica factura pentru acel eveniment, sa stim si noi ce avem de plata in urma manifestarii odioase pe banii romanilor.

Cand ma gandesc ca maimutoiul ochelarist are toate sansele sa iasa presedinte, mai ales dupa ce a legalizat prostitutia in primarii (acea mutare de la un partid la altul a primarilor) ma apuca toti dracii…… Oare ce viitor vom mai avea noi in tara asta condusa de cretini si curve?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *