Castiga stand acasa din afiliere

Salutare, probabil ati vazut si voi o multime de site-uri cu produse diverse. Site-uri pe care aparent se vand produse dar, atunci cand dai un click pe pret sau detalii esti redirectionat catre site-uri cunoscute, site-uri mari ale marilor companii din tara sau dinafara. Astazi voi vorbi putin despre afiliere, caci afiliere fac si aceste site-uri.

Ce este afilierea?

Afilerea este metoda prin care poti castiga bani recomandand produse, o metoda prin care poti castiga usor un salariu minim pe economie sau chiar mai mult in fiecare luna. Afilierea se bazeaza in principal pe recomandarile facute de utilizatori catre alti utilizatori. Astfel daca tu recomanzi un produs prin linkul tau de afiliat, vei primi un comision intre 2 si 10 chiar 15-20% din valoarea de achizitie a produsului in caz ca cel ce a dat click pe linkul tau de afiliat a cumparat produsul in decursul a mai multor luni de cand a dat acel click.

Da, nu trebuie sa cumpere pe loc, poate sa il cumpere si peste 2 luni, tu vei primi comisionul odata ce el a facut achizitia.

Cum poti castiga din afiliere?

Pentru a avea castiguri considerabile din afiliee iti recomand sa iti faci un blog/site pe o nisa pe care crezi ca poti recomanda produse. Astfel daca te pasioneaza moda, iti poti face un site cu articole despre moda in care sa plasezi reclame de tip banner ale marilor magazine online, poti plasa linkuri de afiliat in articolele tale si poti recomanda diverse produse. Astfel cei ce iti citesc articolele pot cumpara produse recomandate de tine si tu poti castiga bani frumosi de pe urma recomandarilor.

Poti dealtfel sa iti creezi o pagina de facebook pe care sa promovezi diverse campanii ale advertiserilor, poti promova reduceri si produse. Asa iti poti asigura un venit frumos din afiliere.

Retele de afiliere recomandate

Eu va recomand doua mari retele de afiliere, 2 retele sigure pe care aveti tot felul de campanii din orice domeniu, de la haine la it si chiar petshop.

Profitshare.ro este reteaua de afiliere partener emag, flanco si multe altele. Pe aceasta retea sunt foarte multi advertiseri ce activeaza in domenii diverse, prin aceasta retea poti promova asigurari, haine, jucarii, produse it, electrocasnice etc.

2Parale.ro o alta platforma de afiliere lafel de dezvoltata si sigura pe care poti promova tot atatea produse si campanii ca si pe prima.

Sper sa va fie util acest articol si sa obtineti castiguri cat mai mari din afiliere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *