Cadavru biciclist aproape de a-mi strica bara de la masina

Azi un mos pe bicicleta a cam cautat-o cu lumanarea atunci cand la energetic in Campina mi-a taiat calea fara a-i pasa ca putea da cineva peste cadavrul lui obosit.

Deci cum sta treaba…. M-am incadrat pe banda 2 dedicata pentru a face stanga spre energetic, cand sa fac stanga de pe banda 1 pleaca un cadavru pe bicicleta de langa bordura deci de dupa masinile oprite la culoarea rosu a semaforului. Inca putin si intram serios in el pentru ca, eu aveam verde pentru a face stanga cand m-am apropriat de intersectie si deci aveam cam 40 in bord.

Daca intram in mosul acela eram in fata trecerii deci, ma cam scotea pe mine vinovat ca de e trecere si nu cred ca interesa pe cineva ca hoitul a venit de pe banda 1 de dupa masini si mi-a taiat calea.

Va dati seama ca i-am zis de masa si mormantul acesteia si i-am umplut frigiderul.

Dragi babaci, cand mergeti pe blicicleta nu uitati ca nu sunteti singuri pe camp, mai sunt si masini pe acolo si chiar pietoni si ca si mine, voi trebuie sa respectati codul rutier si semnele de circulatie.

2 Responses to “Cadavru biciclist aproape de a-mi strica bara de la masina”

  1. Florin spune:

    „Daca intram in mosul acela eram in fata trecerii deci, ma cam scotea pe mine vinovat ca de e trecere si nu cred ca interesa pe cineva ca hoitul a venit de pe banda 1 de dupa masini si mi-a taiat calea.” – greseala.
    Daca era pe bicicleta nu era pieton si deci nu avea ce cauta pe trecere.
    Ma rog, ai fi ramas cu o durere in suflet, dar altfel… era vina lui.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *