Buna dimineata

Buna dimineata cititorule, astazi m-am trezit cu chef de treaba si am o gramada de treburi de dus la bun sfarsit. Am cateva articole de publicat, am de rezolvat cateva probleme cu un domeniu nou inregistrat la despregazduire.ro si se pare ca ei nu au asteptat nici macar 24 de ore sa fac plata prin transfer bancar si l-au anulat, unde mai pui ca le-am cerut sa imi fie retras creditul din afiliere pentru plata si ei se fac ca ploua, ba mai mult mi-au anulat comanda dupa, cum am observat in dimineata asta.

In plus cred ca imi voi pune la punct un sistem de helpdesk, contracost. Ma mai ocup din can in cand de ajutarea persoanelor care doresc sa isi deschida un prim site si o fac gratuit dar cum si mie imi este foame, ma gandesc ca pot obtine si o suma modica de bani, doar pierd timp si trebuie sa raspund la o multime de intrebari asa ca spun eu ca merit sa fiu platit.

Am foarte multa rabdare si consider ca pot face activitati de helpdesk la nesfarsit, tocmai pentru faptul ca sunt capabil sa raspund la intrebari repetate si nu ma plictisesc, imi place sa ajut si sa vad ca ajutorul meu da rezultate. Acum ajut o prietena sa deschida primul ei site, pe domeniu fara a se mai complica cu subdomenii si fara a se complica sa mai citeasca tutoriale, tutorialele le-am citit eu de-a lungul timpului si din ce am invatat, o pot invata si pe ea sau pe altcineva. Bineinteles ca ii ofer si materiale de citit, sa invete si din alte surse ce nu stiu eu, sau sa citeasca ce am citit si eu. Eu am invatat tot ce stiu de pe forumuri romanesti dar si de pe forumuri rusesti unde ma chinuiam cu google translate sa descifrez rezolvarile celor de acolo. Am tradus asa zeci de tutoriale, fara a sti o boaba de rusa, unele au fost imposibil de tradus bine dar, intuitia si practica au rezolvat neajunsurile.

Asadar, incerc usor usor sa ma pun pe treaba, tocmai ce am terminat cafeaua de dimineata si acum incerc sa fac o garare laterala cu spatele si sa ma pune pe treaba ca timpul trece si trece in defavoarea mea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *