O „bucata de pamant” care se misca pe cer. Insula plutitoare a scapat din Anglia si e de negasit

Daca te uiti pe geam si vezi „o bucata de pamant” miscatoare care se indreapta spre casa ta, nu te ingrijora. Nu sunt nici extraterestri si nici nu ai halucinatii.

Cel mai probabil ai dat cu ochii de o sculptura care arata exact ca o mini-insula plutitoare. Conceputa asemenea unui balon, „insula” a fost „eliberata” in aer din orasul Cambridgeshire din Anglia.

Sculptura in valoare de 12.000 de lire sterline a fost realizata de doi artisti englezi in doar sase luni si a fost ridicata in aer pentru a strange cat mai multi petrecareti la festivalul intitulat „Secret Garden Party”, care are loc pe langa orasul Cambridgeshire.

insula

Ulterior, cativa participanti au avut curajul sa „elibereze” insula plutitoare, iar acum atat organizatorii cat si oameni specializati in asa ceva incearca sa ii dea de urma.

Cateva date primite de la Administratia Oceanelor din US ar indica ca „bucata artificiala de pamant” se afla deasupra orasului Celje din Slovenia. Artistii care au conceput sculptura spun ca aceasta poate zbura foarte sus si ca nu este atat de usor de identificat.

Mai mult pe stirileprotv

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *