BRD cea mai proasta banca cu cele mai jalnice servicii si cu cel mai prost suport

images (2)Oficial sunt plin de nervi iar sursa nervilor este banca BRD, cea mai proasta idee a fost sa imi redeschid un card la ei pentru a-l putea folosi in paypal. De joi tot fac drumuri pe la ei si dau emailuri si sun dar nu reusesc sa sun ca imi cere un identificator pe care nu il am si mor de nervi ca acum nu merge nici sa le trimit reclamatie de pe siteul lor care este degeaba. Incerc sa atasez cardul contului paypal dar in prima faza cardul nu era activ, a trebuit sa merg la banca sa il activeze, apoi primeam o eroare de verificare, a trebuit sa merg la banca sa imi ridice limita de tranzactii insigure apoi, cand a mers sa il atasez nu am primit in extrasul de cont de pe brd-net care este o porcarie de platforma de internet banking, facuta fara nici o gara, banii au fost retrasi din cont dar, dece si cum nu imi spune nicaieri.

Ieri le-am dat email pentru niste informatii si am selectat sa fiu contactat intre 09-11 dar am fost contactat la 7 seara, deci nici macar nu conteaza la cat vrei sa te contacteze, acum incerc sa dau de ei pe facebook, sa imi rezolv problemele. Fierb de nervi si regret ca am apelat iar la serviciile lor, am mai patit-o odata apoi am trecut la raiffeisen care mi se par cei mai buni, avand si o platforma de ib. geniala, fara toate cacaturile de pe platforma brd. Imi pare rau ca raiffeisen nu face carduri visa, initial la ei am fost sa deschid cardul visa dar nu am putut. A trebuit sa merg la BRD si de atunci ma tot chinui, am de facut si niste plati care acum sunt intarziate din cauza BRD, desigur ca va trebui sa imi platesc eu penalizarile si lor comision de extragere de pe card.

Nu apelati la aceasta banca de doi lei daca vreti sa nu fiti purtati pe drumuri.

2 Responses to “BRD cea mai proasta banca cu cele mai jalnice servicii si cu cel mai prost suport”

  1. Trinity spune:

    Eu iti recomand sa folosesti ING. Sunt client de 1 an la ei si nu am avut probleme.Folosesc ING sa retrag de pe paypal.Au si homebank care este foarte simplu de folosit si pot vedea toate tranzactiile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *