Brand Avenue haine si accesorii de lux

Astazi sunt liber, nu lucrez, toata Germania nu lucreaza iar cum de mult nu am mai scris un review despre un site, ma gandesc sa va prezint acum un site de imbracaminete si accesorii, ca tot vine pastele si poate va inoiti garderoba.

Voi prezenta in continuare BrandAvenue, un site dedicat in mare parte femeilor dar alocuri si barbatilor. Cu o structura simpla, aparent clasica dar cu stil. Pe site veti gasi articole de imbracaminte, incaltaminte dar si accesorii produse de branduri de lux, pe care sa le puteti asorta la tinuta de zi cu zi.

Site-ul este impartit pe categorii, fiecare articol fiind regasit la locul lui “pe raft”, iar “debaraua” este mare si cu tot ce vrei.

Cat despre produsele aflate pe site, sunt doar articole ale celor mai mari branduri de lux, la preturi acceptabile.

Site-ul dispune si de o sectiune de blog unde vizitatorii pot fi la current cu noile oferte si pot citi deasemenea articole despre noile sezoane, aparitii si oferte de pe site, ba chiar dispune si de o sectiune de forum unde poti discuta cu alti membrii despre haine, incaltaminte, accesorii, tendinte si alte lucruri de genul acesta dar si despre alte subiecte din categorii diverse.

Acum va voi lasa pe voi, cititorii sa vizitati site-ul sis a va convingeti de calitatea magazinului si a produselor oferite dar si de informatiile gasite pe acest shop online. Pentru orice informative despre produse folositi cu incredere sectiunea de contact regasibila in bara de meniu.

2 Responses to “Brand Avenue haine si accesorii de lux”

  1. Daniel spune:

    Interesant site-ul, insa vad ca este in engleza. Se pot comanda produse in Ro?

  2. Laurentiu spune:

    Daca tot se adreseaza romanilor, de ce oare continutul e in engleza? Nu mi se pare tocmai normal, insa imi place ca gasesc multe articole pe care le-am vazut doar pe afara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *