Blog SEO pentru oricine

De ceva vreme, mai bine spus de acum aproximativ 6 luni cand am plecat in Germania, nu m-am mai ocupat de SEO cum o faceam inainte iar acum am inceput sa citesc din nou care mai sunt algoritmii si cererile motoarelor de cautare. Acum am gasit un nou site care se numeste firma seo blog  unde ca incepator dar si avansat gasesti sfaturi si articole practice pentru optimizarea si dezvoltarea unui site.

In curand voi mai deschide un site web, pe domeniu legat de fotografie, voi incerca cu un aparat compact pe care il voi achizitiona  sa fac cateva fotografii din mers, adica sa incerc un stil pe care eu il numesc urban photography, nu voi avea un subiect anume, voi transforma ceea ce vad in instantanee. Momentan imi voi lua un compact Fujifilm FinePix S4000, 14MP, Black S4000 cu care voi incerca sa-mi fac treaba pe moment pana imi voi achizitiona un DSLR, cel mai probabil un Nikon D90.

Site-ul il voi deschide zilele acestea imediat ce voi gasi un nume de domeniu bun, imediat ce ma voi hotara la un nume, apoi voi incepe procesul de optimizare. Pentru optimizare voi folosi metode proprii care m-au mai ajutat in trecut iar pentru promovare voi apela la serviciile e-advertising promovand site-ul prin articole scrise de bloggeri, eu sunt unul dintre cei care scriu diferite articole pentru diferiti clienti si sunt multumit de serviciile lor. Am folosit si folosesc serviciile din postura de blogger dar si client.

Revenind la firma Seo este un site de care orice webmaster are nevoie, de aici poate invata ce-i place lui „gogu” mosulica nesuferit de care da nota unui site, pe care gasesti informatia. Ca webmaster stiu ca google este cel mai influent motor de cautare si orice s-ar spune el ne ofera cele mai multe informatii, el stie tot ce misca.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *