Black Friday tot mai aproape

Salutare, am tot spus pe aici ca vine black friday sau vinerea neagra in termeni romanesti, aceasta vineri speciala este un concept american care prinde bine si la noi. Unele magazine precum eMag sau evoMag incep pe 22 noiembrie black friday iar alte magazine, organizeaza acest eveniment pe 29 noiembrie.

Ce este black friday?images

Apai aceasta neagra vineri este ziua in care totul este redus cu pana la 90%, sau mai bine spus cu cat ii lasa buzunarul pe comerciantii de produse din toate categoriile, de la cosmetice si electronice pana la chiloti de baba vorba aia. Asadar aceasta vineri este o zi speciala pentru orice vanator de reduceri, este cu adevarat vanata ea insasi ca perioada a anului in care de 2 ani parca, se vaneaza reduceri de proportii.

In perioada de dinaintea blackfriday, toata lumea aduce stiri noi, cum apare o stire, este transmisa de toate canalele media si de toti bloggeri. Adevarat este faptul ca pe aceasta zi a anului sau perioada putem spune deoarece unii comercianti prelungesc black friday pe mai multe zile, o vaneaza atat vanatorii de reduceri cat si vanatorii de comisioane din vanzari. De black Friday se pot castiga comisioane substantiale, peste norma obisnuita.

Unde gasim insa cele mai bune stiri despre acest eveniment? Avem canalele media pe care nu trebuie sa le mai mentionez deoarece oricine le stie, eu preferand o pagina de pe solutiipc.ro.

Anul acesta de Black friday se anunta reduceri de 80% iar unii comercianti fac chiar reducere de 100% la al doi-lea produs din aceasi categorie comandat. O reducere mai mult decat substantiala, daca prinzi astfel de reducere ceea ce intradevar mi se pare imposibil, esti cel mai cel om de black friday, iei o masina de spalat cu 20% reducere dar detergentul il iei gratis. In aceste zile comerciantii se asteapta la vanzari de milioane de euro, voi cat spuneti ca va fi „scorul final” al reducerilor de black friday?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *