eMAG da startul Black Friday mai devreme

Cel mai mare retailer onlie, eMAG incepe campania Black Friday din data de 22 Noiembrie. eMAG anunta reduceri ce vor ajunge la 80%.

Compania a luat decizia sa dea startul mai devreme la Black Friday 2013 deoarece este mai bine atat pentru angajatii sai, cat si pentru clienti, potrivit lui Stanciu. „De 1 decembrie, zi libera, oamenii se vor bucura de produsele comandate cu ocazia Black Friday”, potrivit lui Iulian Stanciu, director executiv al eMag.

emag

Pentru ziua de 22 Noiembrie, eMag tinteste vanzari de 22 de milioane de euro, dublu fata de 2011. Vor fi scoase la oferta 250.000 de produse, majoritatea fiind lansate pe piata in 2013. „Vrem să spulberam mitul potrivit caruia Black Friday este doar un prilej de lichidarea stocurilor vechi. Cel putin trei sferturi din produsele pe care eMAG le va scoate la oferta au fost lansate in 2013”, a mai spus Stanciu.

Livrarile pentru toţi clienţii se vor face pana pe 1 decembrie, prin Fan Curier. eMAG estimează ca va livra 30.000 de colete pe zi.

eMAG a anuntat ca a investit 500.000 de euro in servere si servicii web, pentru ca site-ul sa nu cada din cauza traficului mare pe care il va inregistra.

Notorietatea evenimentului Black Friday s-a dublat in randul cumparatorilor romani in ultimul an, arata un studiu Daedalus Millward Brown. Astfel, 7,4 milioane de romani asteaptă in acest an cel mai important eveniment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *