Bitdefender 2015

De multa vreme folosesc cel mai bun antivirus de pe piata, licentiat si updatat la zi Bitdefender 2014 mi-a satisfacut toate nevoile in materie de securitate atat online cat si offline. Acum, cei de la Bitdefender au lansat noua suita a softului de securitate.

Bitdefender 2015 redefineste securitatea pe internet cu un nou concept ce armonizeaza tehnologia premiata in mod repetat cu performanta, usurinta de utilizare si simplitatea.

Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate ce transforma lucrul pe computer, jocurile, filmele sau muzica in experiente lipsite de interferente si protejeaza in acelasi timp operatiunile financiare, optimizand in mod constant sistemul.

Disponibil in Statele Unite de la inceputul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 a primit deja distinctia Editor’s Choice acordata de prestigioasa publicatie americana PC Mag.

Recunoscute si premiate trei ani la rand de catre analistii independenti pentru cea mai buna protectie, cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizeaza activitatea desfasurata de utilizator si autoregleaza setarile si resursele pentru a sustine fiecare tip de actiune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *