Cum poti face bani pe net scriind articole pe blog?

Castiga bani pe net scriind articole pe blogul tau. Da se poate face asta, tot ce ai nevoie este un blog pe care sa publici regulat articole originale, fara copy-paste. Sunt o multime de retele prin care poti vinde articole.

Cum adica retele prin care pot vinde articole?

Sunt retele de promovare prin intermediul bloggerilor, retele prin care advertiserul este pus in legatura cu bloggerul, astfel bloggerul primind de la advertiser un cuvant cheie sau mai multe, o tema a articolului ce urmeaza a fi scris si un link/legatura ce va fi introdusa in articol. Bloggerul va scrie un articol 100% unic in care va folosi cele date de advertiser. Dupa ce este gata articolul, bloggerul ii va trimite advertiserului linkul/adresa articolului folosindu-se tot de sistemul platformei de promovare.

Astfel advertiserul este promovat iar bloggerul iese in castig. Aceste articole scrise se platesc cu minim 10 ron, ajungand pana la sute de lei in functie de calitatea articolelor si a blogului pe care este publicat.

In continuare va voi prezenta astfel de platforme pe care puteti castiga bani din articole scrise de voi.

Doua platforme pe care le folosesc eu pentru a vinde articole sunt e-advertising si blogmoney.

Fa bani pe net scriind articole cu e-Advertising.

Platforma e-Advertising este o platforma prin care bloggerii din Romania isi pot vinde articolele. Aceasta platforma te pune in legatura pe tine ca blogger cu oferta advertiserului, astfel tu primind cateva date pentru scrierea unui articol. Dupa ce primesti datele precum numarul de cuvinte ce trebuiesc scrise, cuvintele cheie, tema articolului si legatura siteului spre care trebuie sa faci trimitere prin intermediul unui cuvant cheie, te poti apuca de scris. Dupa scrierea articolului apesi pe butonul finalizare, moment in care va trebui sa pui intr-un camp special adresa articolului. Apoi dupa trimiterea articolului scris, advertiserul il va accepta in cateva ore de si imediat dupa acceptare iti vor intra bani in cont.

Sumele le poti retrage imediat dupa atingerea pragului de 50 de lei, bani pe care ii poti face scriind unul sau doua articole, in functie de pretul oferit de advertiser pentru articol. Banii iti vor intra in contul cardului in fiecare zi de marti daca ai facut cerere de plata, indeplinind conditia de a avea in cont suma minima de 50 de lei.

Fa bani de acasa cu BlogMoney

Platforma Blogmoney are acelasi principiu ca e-Advertising, diferenta facand-o faptul ca ceri tu pretul pentru articolele scrise iar banii iti intra pe card dupa o luna de la cererea platii. In rest totul este pe acelasi principiu.

Acestea sunt 2 dintre platformele pe care puteti castiga bani scriind articole, voi reveni si cu altele in zilele ce urmeaza.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *