Bani pe net din articole

Multi ma intreaba cum fac eu bani cu blogul, de unde imi iau clienti pentru articole si cine ma plateste si ma gandesc sa raspund in acest articol.

Pentru inceput ai nevoie de un blog, preferabil pe domeniu propriu dar uneori merg si cele gratuite dar trebuie sa fie cu adevarat bune. Clientii ii poti gasi pe forumuri sau pe platforme precum blogmoney si e-advertising doua platforme pe care le folosesc de mult timp si la care nu am avut probleme cu plata articolelor si retrasul sumelor de bani. Pe ambele se poate retrage dupa suma de 50 Ron, e-advertising face plata in fiecare zi de marti daca ai facut cerere de retragere astazi fiind miercuri, marti se vor livra banutii, blogmoney are o perioada mai mare care trece de 30 de zile dar si ei platesc. Pentru ambele pot oferi dovezi de plata celor care doresc, ma puteti contacta pe contact@marinelpadurice.ro cu subiectul dovada de plata si va dau dovezi de plata de la ambele platforme. In rest cum am spus, mai gasesti pe forumuri clienti care vor un articol, doua si asa mai faci un ban scriind.

Metoda asta personal nu imi prea place deoarece ajungi sa scri pentru altii, sa promovezi produse de care nu ai habar dar un ban inplus nu strica niciodata.

Cam asa fac eu bani scriind pe blog, poate va va fi de ajutor si poate cei ce citesc stiu si ei alte metode.

seo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *