Azi…

Azi nu am scris mai nimic, adica chiar nimic, am fost mai toata ziua plecat, am umblat de colo colo si nu am stat la calculator. Acum m-am pus intr-un final in pat si am luat laptopul in brate, ma uit pe net sa vad ce mai gasesc interesant. Jumatate de zi am umblat pe la banic si chestii de genul, cealalta jumatate am lenevit cu iubita, ne-am uitat la un film care s-a dovedit pentru amandoi plictisitor si am lenevit din nou.

Acum stau si ma uit pe net cum pot rezolva cu citatia de la Anaf de care am scris zilele trecute, fara a fi nevoit sa platesc degeaba pentru chestii ce nu necesita a fi platite. Saptamana asta am scris destul de mult, am reusit sa gasesc destule idei insa acum spre final, am cam ramas in pana de idei.

Aseara am incercat sa imi fac un incarcator solar din panouri fotovoltaice de la niste lampi dar se pare ca ma depaseste acest proiect, momentan caci ma voi documenta mai bine si tot imi voi face un panou destul de puternic sa imi poata incarca telefonul de exemplu.

In rest, maine ma voi plimba mai toata ziua cu iubita, doar e 1 Mai, profitam de timpul liber. Acum va las sa ascultati ceva muzica buna…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *