Azi am vizitat Portile Brandenburg, Turnul televiziunii si Cladirea Parlamentului

Astazi am fost la Portile Brandenburg, la turnul televiziunii si cladirea parlamentului. O zona foarte frumoasa din Berlin aflata la cam jumatate de ora de mers pe jos de locul unde stau, am vazut acolo statui vi, superb, artisti adevarati, monumentali, hoti cu alba-neagra care luau la propriu averile nemtilor si turistilor ce treceau pe acolo, cai frumosi si caleste, o multime de turisti.

Ce mi-a placut este ca acolo este curatenie, nu ca in zona in care stau, multa lume vesela, de toate nationalitatile si culorile, actori costumati in personaje din jocuri ori basme, in soldati nazisti. Am trecut si peste un fluviu/ rau, pe care mergeau bacuri imense, foarte frumos. Acum incerc sa repar cardul de la telefon deoarece pe el am pozele si vad ca face figuri, am vrut sa le bag in pc si mi-a zis ca tre sa-l formatez si acum caut o solutie pentru a scoate pozele de pe el pentru a le posta pe blog.

A fost superb, m-am plimbat astazi iar maine la munca din nou, dar sunt multumit ca am ajuns sa vad locurile unde s-a scris o parte din istoria celui de-al doilea razboi mondial, unde Adolf Hitler vorbea multimii injectate cu doctrina nazista, locuri acum frumoase, odinioara bombardate sustinut.

O sa incerc sa scot pozele de pe card sa le pot urca pe blog.

2 Responses to “Azi am vizitat Portile Brandenburg, Turnul televiziunii si Cladirea Parlamentului”

  1. Denisa spune:

    Nu stai intr’o zona tocmai defavorizata. Am sa revin sa vad si pozele šŸ™‚

  2. Adrian Pusca spune:

    Frumoasa relatare šŸ™‚ Intr-adevar un oras incarcat de istorie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *