Povestea calculatorului meu

Astăzi vă voi spune povestea calculatorului meu.
Calculatorul de la care scriu aici pe site, la care stau zilnic și funcționeaza aproape 24/24, îl am din anul 2007. Este primul meu calculator și totodată actualul. Piesele din el sunt cam acceleași, singurele îmbunătățiri fiind 1gb ram și un ventilator. Acum am în el o placă video Nvidia Geforce 6200, procesor AMD Athlon(tm) 64 de 2,55 ghz, 1 gb ram, hdd de 250 gb. Monitorul este un Samsung 740N. Până acum am fost mulțumit de ce a putut calculatorul acesta, dar vreau laptop.
Visul meu este un LaptopToshiba, după așa ceva ași publica articole pe blog, ași renunța la pix și hârtie când ași lua un interviu. Ce să mai m-ar ajuta în viața de zi cu zi dar și în meseria de jurnalist.
Probabil voi achiziționa unul, nu în viitorul tocmai apropiat dar dacă voi face rost de bani, sigur locul de unde îl voi lua va fi AZERTY. Aici sunt prețuri bune și am de unde alege.
Acum, dacă voi reuși să fac rost de ceva mai mulți bani m-ași mulțumi și cu un tablet-pc. Mi se par destul de utile, sunt mici și comode și la publicat articole sunt geniale. Sunt ceva mai fiabile decât un pc chiar și decât un laptop, ocupă  mai puțin spațiu și pur și simplu, nu ai butoane, totul este pe touch.
Acum am de ales între un Laptop sau un Tablet-PC

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *