Apple nu a finalizat inca design-ul noii generatii de smartphone-uri iPhone

La doar 5 luni de la lansarea modelului Iphone 4S, Apple anunta ca urmatoarea generatie de smartphone-uri iPhone va fi lansat undeva la inceputul celui de-al patrulea trimestru al anului 2012.
Apple nu a anuntat inca cum se va numi noul model, asa cum nu a anuntat nici la lansarea versiunii 4S, insa cel mai probabil, vor trece direct la cifra 6 in titulatura oficiala, intrucat modelul de anul acesta va reprezenta a sasea generatie de smartphone-uri Apple.

Exista unele zvonuri lansate de cei de la iMore – sursa cea mai credibila de informatii si zvonuri legate de produsele Apple – conform carora, lansarea noii versiuni de iPhone ar putea fi amanata un pic, intrucat echipa care se ocupa de acest proiect nu s-a hotarat inca asupra unui design final. Ce e sigur e faptul ca marimile oficiale s-ar putea sa fie similare cu modelul 4S. Mai mult, nici procesorul nu va suferi modificari, cel de 1 Ghz dual-core fiind considerat suficient pentru moment.

Singurele aspecte ce 100% vor fi fi modificate sunt elementele de design – exista voci pe Internet care spun ca designer-ii Apple trebuie sa gaseasca modele unice, astfel incat sa nu poata fi dati in judecata de catre concurenta – precum si software-ul folosit. S-ar putea ca si bateria pentru noul model sa fie una ceva mai mare, de 2000 de mAh – fata de bateria actuaa folosita, de doar 1450 de mAh – insa acest lucru nu este sigur momentan, zvonurile in aceasta privinta fiind destul de “slabe” si prea putin credibile.

Oricum, Apple a demonstrat ca are o multime de fani loiali in toata lumea, astfel ca lansarea celei de-a sasea generatii de smartphone-uri – chiar daca ele nu se incadreaza deloc in categoria de telefoane ieftine – va atrage din nou vanzari de sute de milioane de dolari.

5 Responses to “Apple nu a finalizat inca design-ul noii generatii de smartphone-uri iPhone”

 1. Anca spune:

  Din punct de vedere al designului, mi se par cei mai buni in momentul de fata. Cat despre performante, cu siguranta va fi nevoie de un update pentru raspunde celor de la Samsung. Asteptam sa vedem cu ce vor veni.

  • Laurentiu spune:

   Cutia aia ti se pare ok din punct de vedere al designului? Nu ai vazut ce forme nerotunjite are? 😐

   • Anca spune:

    Acum asta depinde de gusturile fiecaruia. Mie mi se par mai reusite si mai bine „incegate” decat telefoanele de la Samsung. Si da, sunt subiectiva. 😀

 2. Daniel spune:

  Sa nu uitam, conform zvonurilor Iphone 5 a fost „dezvoltat” de Steve Jobs in trecut. Intr-adevar performantele produselor Apple se cunosc dar la fel si preturile, gasesti PC-uri cu aceleasi specificatii la un pret de 3-4 ori mai ieftin.

 3. Marius spune:

  Daca nu vor scoate un produs bun, cel putin la iphone…samsung ii vor bate…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *