Aplicatii Android- WhatsApp vine cu o noua versiune si un nou serviciu

Salut, stand de cand m-am trezit in fata laptoplui, am gasit o noutate numai buna de adus pe blog. In categoria aplicatii android pentru mesagerie am gasit un nou update al aplicatiei WhatsApp.

schimbare-capitala-la-whatsapp-ce-vei-putea-face-acum-userii-si-au-dorit-de-mult-timp-asta_size1

WathsApp se bucura de o noua versiune ce ne aduce un nou serviciu mult asteptat de mai toti utilizatorii aplicatiei. Cei ce se ocupa de dezvoltarea WhatsApp lucrau de ceva vreme la integrarea optiunii de backup prin intermediul Google Drive. Ceea ce permite utilizatorilor sa salveze o copie a mesajelor si a fisierelor multimedia trimise si primite pe WhatsApp.

Cum poti beneficia de noul update al aplicatiei WhatsApp?

Simplu, trebuie doar sa permii aplicatiei sa aiba acces la contul tau de Google de pe telefonul tau cu Android. Dupa autentificare poti seta fregventa cu care sa ti se faca backup. Dealtfel, poti alege ca backupul sa se faca doar prin WI-FI, sau prin reteaua de telefonie.

La ce te ajuta acest update?

In caz ca resetezi telefonul la setarile din fabrica nu vei pierde conversatiile, doar vei instala aplicatia si vei avea toate conversatiile si fisierele precedente. In perioada urmatoare, acest update va ajunge si pe telefonul tau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *